100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Softshell jakker

Med de, til tider, ret skiftende vejrforhold i Danmark er softshell jakken helt optimal. Den er skabt af et tyndt materiale, men kan alligevel holde på varmen. Den perfekte all-round jakke til et både aktivt og afslappet outdoor liv.

Softshell jakker

Softshell jakker er de ultimative all-round jakker. De er tynde, holder på varmen, er i mange tilfælde vandtætte og giver mulighed for at være aktiv. Et sikkert valg til alle slags udendørs aktiviteter. Perfekt til de danske vejrforhold, hvor vind og vejr ofte er meget svingende. Her i kategorien finder du kvalitets softshell jakker fra populære mærker, med speciale i oudoor tøj. Man behøver ikke et mellemlag under softshell jakken, da den selv isolerer varmen. 

Hvad er en softshell jakke?

En softshell jakke er vandafvisende, vindafvisende, åndbar og ikke mindst mobil. De fleste softshell jakker har stretch i sig, som gør dem perfekte til fysiske aktiviteter. En Softshell jakke er en fantastisk all-round jakke, som kan bruges året rund. De har en passende isolering til forår og efter, men kan også let benyttes sommer og vinter, hvis vejret tillader det. Denne all-round jakke er perfekt til de mange vejrskifte, vi oplever i Danmark. At det skifter fra solskin til regn på få minutter, gør ikke den store forskel for ejeren af jakken. Så længde den er åndbar og vandafvisende, kan man uden problemer klare sig i naturen.

Vores udvalg af softshell jakker

Her finder du en række forskellige softshell jakker til lave priser. Alle softshell jakkerne er selvfølgelig som minimum vandafvisende, vindafvisende og åndbare, hvor flere af dem har et rigtig højt vandsøjletryk, som gør at de næsten kan forveksles med regnjakker. Dog er den helt store forskel den åndbare del. At vores sortiment af softshell jakker har høj åndbarhed, som virkelig kommer forbrugeren til gode på dage med meget skiftende vejr. Høje temperaturer og regn er aldrig et godt mix. Så stiger luftfugtigheden og vejret bliver 'lummert'. Derfor er det vigtigt at have god åndbarhed i sine jakker, så det hele ikke bliver alt for indelukket. 

Billige softshell jakker

I vores sortiment vil du finde en række meget billige softshell jakker ift. den høje kvalitet. Softshell jakker fra Trespass er kendt for den høje kvalitet til overkommelige priser. For blot 400 kr. kan du finde en softshell jakke der lever op til alle dine krav. Derudover finder du til tider et skarpt tilbud softshell jakker, som absolut ikke gør handlen ringere. Vil du holde dig opdateret på særligt skarpe priser på en softshell jakke til netop dig, kan du evt. tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi ugentligt sender nye tilbud afsted.