100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Multitool

Med et multitool er der næsten ingen grænser for, hvor meget værktøj, du kan have samlet i et. Et kompakt design, med uendelig mange funktioner, gør multitool til din absolut bedste outdoor makker.  

Multitool

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af multitools. Her i kategorien har vi flere forskellige multitools, om du så leder efter de mere avancerede udgaver eller de mere simple. Find dine multitools lige her hos Korsholm.

Få dig en smart outdoor værktøjskasse samlet i et produkt – Multitool

Multi-tool er intet mindre end en genial opfindelse og et klart ”must have” for alle, der elsker outdoorlivet!

En superkomprimeret og forenklet værktøjskasse i et og samme produkt. Sådan kan man hvis bedst beskrive værktøjet multi-tool, der hurtigt vil blive helt uundværligt for dig at have med på såvel korte som lange ture og en tro følgesvend til diverse udendørs aktiviteter. De fleste typer værktøj og redskaber, du kan få brug for, er samlet i multi-tool produkterne, og det gør, at du har alt inden for rækkevidde til at kunne klare såvel store som små opgaver, når du er på farten. Med et multi-tool ved hånden behøver du ikke investere i, eller finde plads til, en masse forskellige former for værktøj. Eksempler på typisk indhold i et multi-tool er kniv/saks/dåseåbner/flaskeåbner/syl/skruetrækker/tang/sav/lineal – plus at de mere avancerede modeller typisk indeholder flere versioner af eks. skruetrækkere og knive. Kig dig omkring i sortimentet og find det multi-tool, der matcher dit behov, og rigtig god fornøjelse med dine kommende outdoor oplevelser.