100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Haglpatroner

Hos Korsholm har vi et større udvalg af jagtpatroner til kaliber 12,16 og 20. Kent Fasteel, Federal og Eley er i blandt udvalget. Er man i tvivl om hvilken patron man skal vælge, så er det altid en god idee, at testskyde sit haglgevær.

 

 

Haglpatroner (jagtpatroner)

Det er vigtigt at benytte kvalitets haglpatroner af flere forskellige grunde. Gode haglpatroner er bedre for selve geværet, skudbilledet er mere stabilt og patronen passer til flere typer våben. Flere geværer har problemer med at affyre de meget billige haglpatroner. Her på siden finder du finde hele vores udvalg af haglpatroner. Der findes en række af forskellige jagtgevær kalibre med passende størrelse haglpatroner, og hos Korsholm har vi alle de mest efterspurgte. Selvfølgelig finder du haglpatroner til kaliber 12, kaliber 16 og kaliber 20, men som noget lidt ekstraordinært finder du også haglpatroner til kaliber .410 og 9mm patroner. I vores sortiment finder du kendte brands som KentFederal og mange flere.

Om vores Haglpatron kategori

Her i kategorien finder du som sagt hele vores store udvalg af haglpatroner. Grundet vores store udvalg kan du her finde haglpatroner 12/89, haglpatroner til lerduer, haglpatroner kaliber 20, haglpatroner 16/70 og haglpatroner 12/76. Vi har her på siden altid en fast lav og billig pris på vores haglpatroner, samt har vi engang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange vil kunne være heldig at finde et rigtig godt haglpatron tilbud. Du kan i denne kategori finde mange forskellige haglpatroner størrelser om du så skal bruge haglpatroner til til flugtskydning eller haglpatroner til rådyr. Find din næste haglpatron lige her hos Korsholm.

Her på siden kan du se hele vores udvalg af jagtpatroner. Vi har et stort udvalg af flere forskellige brands som blandt andet Kent Fasteel og Eley.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre