100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Sandaler

Til de varme sommerdage, lange lune sommeraftener eller til en vandretur på en solskinsdag. Sandaler er et must have og sætter prikken over i'et i din sommergarderobe.

 

 

Sandaler

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af outdoor sandaler. Disse outdoor sandaler dækker over sandaler som er veloplagte til alt slags udendørs brug, om det så er nogle sandaler til vandring eller trekking. Køb dine sandaler lige her hos os.

Sandaler om sommeren

Frihed til dine fødder | Gør sommerens bedste sandalkøb her

Efter rigtig mange måneder med tætte, varme og helt lukkede sko og støvler, så er det bare en fantastisk fornemmelse af frihed og ikke mindst lethed, at stikke fødderne i et par gode sandaler. I mange sammenhænge er sandaler det perfekte fodtøj i sommerhalvåret, og der findes (heldigvis) mange forskellige typer sandaler, der er velegnede til outdoorlivet. Kender du f.eks. Ecco? Vi er ret sikre på, du vil svare ”ja”. En nærmere præsentation er hermed overflødig. For det danske firma Eccohar siden sin spæde start i 1963 klædt et utal af fødder på til at begå sig under alle tænkelige forhold. Fodtøj fra Ecco er kendetegnet ved særdeles høj kvalitet og virkelig god komfort. Et køb man på alle måder ikke går fejl af. Hos Korsholm har vi et sortiment af sandaler til hele familien – både de klassiske og velkendte modeller samt de helt nye designs. Så kig dig omkring og find dem, der passer dig bedst. Med garanti: Dine fødder vil elske dig for det!