100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagtstole

Jagtstole er for mange jægere af must-have på jagten. Det kan være hårdt for kroppen at stå op lang i lang tid, når man er på jagt, og en jagtstol kan derfor være nødvendig at medbringe. Jagtstole findes i mange udgaver, og hos Korsholm har vi selvfølgelig et alsidigt udvalg.

Jagtstole

Jagtstole er for mange jægere af must-have, når de er afsted på jagt. Det kan være hårdt for kroppen at stå op for længe, når man er på jagt, og en jagtstol kan derfor være nødvendig at medbringe. Derudover giver den bedre mulighed for at få pulsen ned efter gåturen til sin position. Jagtstole findes i mange former og i forskellige materialer. Den mest anvendte jagtstol er den trebende jagtstol i træ med lædersæde. Den er let at transportere, meget slidstærk og vejer ikke særlig meget. Der findes også mere moderne udgaver af den traditionelle trebenede jagtstol. Hos Korsholm finder du bl.a. en letvægts walkstool med teleskopben, som kan foldes sammen og let være i tasken. Mange danske jægere benytter sig også af rygsækken med stol, da den giver rig mulighed for at medbringe ekstra udstyr til jagten.  

Generelt om vores kategori med jagtstole

Her i kategorien kan du med god sikkerhed finde en jagtstol til jagt. Vi har i denne kategori et stort udvalg af jagtstole, og du kan derfor finde mange forskellige jagtstole, om du så er på udkig efter en jagtstol i et smart design, en funktionel etbenet jagtstol eller en jagtstol som er letvægt. I denne kategori kan du også finde jagtstole i flere forskellige materialer, om det så er en jagtstole i læder eller stof du er på jagt efter. Du kan i denne kategori finde en jagtstol med ryglæn eller uden ryglæn. Du kan også finde en jagtstol rygsæk, så du nemt kan have en jagtstol med på farten. Vi har i denne kategori altid en fast lav og billig pris på vores jagtstole, samt har vi en gang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gang kan være heldig at finde et godt jagtstol tilbud, dette kunne eks. være til Black Friday eller til jul. Du kan her i kategorien også finde en teleskop jagtstol, som er oftest er en trebenet jagtstol med teleskopiske ben. Så uanset hvilken type foldestol du leder efter, så kan du finde det i denne kategori, om det så er en jagt foldestol, en jagtstol med rygsæk, en drejestol, en trebenet stol til jagt, så kan du finde det her i vores kategori med jagtstole, men skulle du alligevel leder efter andet udstyr, så kan du muligvis finde det i vores kategori med jagtudstyr. Find din næste jagtstol lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre