100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Camouflagenet

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af camouflagenet, der er ideele til jagt, fordi de hjælper med at gemme dig for dit bytte, så du ikke bliver spottet, og dermed skræmmer det væk.

Camouflagenet

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af camouflagenet, så hvis du leder efter noget udstyr til at skjule dig i naturen kan du her finde sløringsnet til dueskjul og meget mere. Et camouflagenet er ideelt til jagt, da et camouflagenet hjælper dig med at gemme dig for dit bytte, så du ikke bliver spottet, og dermed skræmmer dyret. Find dit næste camouflagenet lige her.

Generelt om vores camouflagenet

Som sagt så kan du i denne kategori finde hele vores store udvalg af camouflagenet, hvis du hellere vil se alt det vi har i camouflage, så kan du kigge i vores kategori med camouflage. Du finder i denne kategori en masse forskellige camouflage ting, du kan her finde camouflagenet i flere forskellige mønstre og farver, samt kan du også her finde camouflagenet i metermål. Vi har i denne kategori altid en fast lav og billig pris på vores camouflagenet, samt har vi en gang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et godt camouflagenet tilbud, dette kunne muligvis være i forbindelse med Black Friday eller til jul. Camouflagenet bliver også ofte kaldt for et sløringsnet, men alt i alt handler det hele jo om at camouflage sig og skjule sig. Der er rigtig mange tidspunkter på en jagt, hvor det kan være en rigtig god ide med et sløringsnet. Et sløringsnet til jagt kan hjælpe dig med at holde dig skjult, så du ikke afsløre dig selv. Et skydeskjul kan bruges til mange forskellige ting, og det er nærmest kun fantasien som sætter grænser, om det så er til kragejagt, gåsejagt eller noget helt andet, så er et jagtskjul en god ide. Find dit næste camouflagenet lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre