100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Camouflage

Camouflage er den mest effektive måde at skjule sig, når man er på jagt. Hvis man vil være 'usynlig', når man er på jagt, er camouflage beklædning, camouflage jagtudstyr plus et våben med camouflage skæfte yderst effektivt til at falde i ét med naturen. 

 

 

Camouflage produkter

Camouflage er den mest effektive måde at holde sig skjult på, når man er på jagt. Der findes camouflageprodukter i næsten alle jagtkategorier. Hvis man vil være 'usynlig' når man er på jagt, er camouflage beklædning og camouflage jagtudstyr og et våben med camouflage skæfte yderst effektiv, da man falder i ét med naturen. Med rolige beværelser og det rigtige camouflage udstyr, kan man snige sig ind på selv de mest opmærksomme dyr. Korsholm har et stort udvalg af camouflageudstyr, så du kan finde netop det, du mangler til at kunne skjule dig fra vildtet. Alle vores camouflage produkter er samlet på denne side, så du let og hurtigt kan finde det du står og mangler.

Om vores kategori med camouflage

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af camouflage, dette dækker over mange forskellige ting med camouflageprint, om det så er tøj, bukser, våben eller noget helt andet. Her i kategorien finder du bla. et stort udvalg af camouflagetøj , om det så eks. er camouflage bukser, trøjer, jakker kasketter og hatte. Vi har flere forskellige camouflageprint, hvilket vil sige at du kan få camouflage i forskelliger former, farver og nuancer alt efter hvilket terræn du skal bruge dit camouflage til, eller hvor og hvad du jager. Vi har i denne kategori og et stort udvalg af udstyr og tilbehør i camouflage, så det ikke hun er dit tøj der er camoufleret, du finder i denne kategorie også camouflage tasker, tape, camouflagenet og meget andet.

Generelt om vores kategori med camouflage

Her i vores kategori med camouflage, finder du som sagt hele vores udvalg af camouflage, om det så er camouflage bukser, en camouflage jakke eller eller et camouflagenet. Her i kategorien har vi flere forskellige slags camouflage net, så du kan finde noget som passer til sæsonen og terrænet som du befinder dig i.Her hos Korsholm har vi et stort udvalg af beklædning til både herre og dame, hvilket vil sige at vi også har et stort udvalg af camouflage bukser til dame og camouflage jakker til dame. Vores store udvalg af camouflage beklædning og tøj dækker over mange forskellige materialer, hvilket vil sige at du nemt kan finde camoflagebekædning i slidstærkt camouflage stof, samt finde forskellige camouflage beklædnings genstande, som f.eks camouflage shorts og camouflage leggins.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre