100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fiskestang sæt

Vi har her sammensat en masse fiskesæt til forskellige typer af fiskeri. Så næsten uanset hvor fisketuren går hen, har vi et "ready to go" sæt, du kan fiske med. Er der specielle ønsker, kan vi altid sammensætte et fiskesæt efter dine specifikationer.

 

 

Fiskesæt: fiskestang + fiskehjul

At sammensætte et komplet fiskesæt kan ofte være svært. Derfor har vi sammensat en række attraktive fiskesæt, som du kan vælge mellem. Hos os finder du fiskesæt, hvor fiskehjul og fiskestang harmonerer godt sammen, og giver dig de bedst mulige forhold under fisketuren. Om du er på udkig efter et hobby fiskesæt til familieturen, eller du leder efter et mere advanceret fiskesæt, har vi det perfekte sæt til dig. Har du brug for rådgivning til sammensætning af andre fiskesæt, står vi også klar til at hjælpe. Vi har ofte et fiskesæt på tilbud, så du kan gøre en god handel.

Om vores fiskesæt

Her i kategorien som du kan se, har vi vores samling af fiskesæt. Vores fiskesæt dækker over et komplet sammensat fiskesæt bestående af fiskestang og fiskehjul. Vores fiskesæt som du kan se her, er sammensat af forskellige fiskegrejs elementer fra mærket Abu. Så hvis du leder efter et Abu Garcia fiskesæt, så kan du helt sikkert finde det her. Disse fiskesæt kan også sagtens bruges for en begynder eller junior, da der er lavet til forskellige niveauer.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre