100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Pirkesæt

Står den på havfiskeri med småbåd eller turbåd, så er et pirkesæt til fiskeriet det helt rigtige. Hos Korsholm har vi samlet nogle få, men rigtig stærke sæt, som holder til mere end bare en tur. 

Pirkesæt/Havsæt

Korsholm har sammesat pirkesæt til havfiskeren i mange år efterhånden, så vi ved hvad der virker og hvad der ikke gør. Havfiskeri er hårdt for fiskegrejet, så det kræver mere og det koster også lidt mere, hvis du vil have fuld fiskeglæde på de næste ture også. Fisker du fra molen, eller står turen på pighvar, er kravet naturligvis mindre. Dog er saltvand en faktor, som man altid bør medregne som lystfisker. Hos Korsholm har vi derfor sammesat saltvandsresistent grej, som vi garanterer, holder hele vejen hjem. På siden finder du mærker ABU, Penn, Shimano, Westin. Alle som er stærke på saltvandsfiskeri.

Vil du have DK's stærkeste priser kombineret med god service, så er du kommet til det rette sted. Både her butikken og online vil vi gøre alt for at du får en god oplevelse ved fiskevandet. Personlig rådgivning og god service , så ring til os på tlf 96802020 eller skriv til os fiskeri@korsholm.dk

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre