100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Triggersæt

Drømmer du om store gedder og intense fights, så findes der fede triggersæt til specielt predatorfiskeri. Her på siden finder du hjul og stang, der matcher hinanden perfekt og så er priserne superskarpe.

Triggersæt

Hos Korsholm har vi altid haft et svagt punkt for multihjul og triggerstænger. At fiske med et multisæt giver dig bare så meget mere kontrol over fiskeret og specielt fight med fisken. På denne side finder du et udvalg af triggersæt til forskellige typer af fiskeri og til særdeles stærke priser. Det er især ABU er markedsledende på multihjul og her kan du med stor sikkerhed finde et triggersæt til kysten, til lettere fiskeri og selvfølge fiskeri efter gedder og sandart. Når du køber multihjul og multistænger er det altid i kvaliteter som er et stykke over gennemsnittet, så du kan være sikker på at kvaliteten sjældent fejler noget og driftsikkerheden er i top.

Er du i det mindste i tvivl om triggerfiskeri og grej med multihjul dertil, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Tlf. 96802020 eller fiskeri@korsholm.dk

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre