100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Multihjul

Multihjul giver dig maksimal trækkraft, både under inspinningen, men også under fight med fisk. Det er en fed oplevelse. Svenske Abu Garcia har været markedsledende i mange årtier. Shimano og Daiwa er også også helt fremme på multihjul nu. Tjek det store udvalg herunder.

 

 

Multihjul - Multiplikatorhjul

I denne kategori kan du finde vores store udvalg af multihjul, også kaldet multiplikatorhjul. Multihjul er efterhånden blevet mere populære end nogensinde, dette skyldes blandt andet at et multihjul kan bruges til stort set alle slags fiskeri, som f.eks spinnefiskeri, laksefiskeri og jerkbaitfiskeri. En anden fordel ved at vælge et multihjul er at det giver dig en meget bedre trækkraft under en kamp med en fisk. En af de helt største spillere inden på markedet for multihjul er svenske Abu Garcia. Vi har selvfølgelig i denne kategori også multihjul af mærket Abu, plus mange flere. Hvis du har spørgsmål til multihjul, så står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe og vejlede, enten online eller i vores Korsholm butik i Skjern Danmark.

Generelt om vores multihjul

Her i vores kategori finder du selvfølgelig alle vores multihjul, som også altid er til en fast lav pris. Men vil du hellere se vores tilbud på multihjul, så kan du finde dem i vores kategori multihjul tilbud. hvis det ikke helt var et multihjul du ledte efter alligevel, så kan du se alle vores forskellige typer hjul i vores kategori med fiskehjul. Og da denne kategori kun indeholder multihjul, så vil det være i vores kategori med fiskestænger, at du kan finde en multihjul stang, så du kan samle et multihjul sæt. Så hvis du leder efter et multihjul til kysten eller andet, så kan du helt sikkert finde multihjulet for dig lige her.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre