100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fiskesæt til børn

Fiskeri med de små er stort. Fiskeri med børnene giver mindeværdige oplevelser og investeringen i fiskeudstyr er ikke stor. Fiskesæt til børn der også holder til flere fisketure, finder du lige her og så til DK's stærkeste priser.

Børne fiskesæt

At have børn med på fisketur giver ofte kæmpestore oplevelser. Det gælder ikke kun børnene, men også vi vokse, som er på første parket til podernes udforskning af naturen ved vandet og de store øjeblikke, når der er fisk på krogen. Tro os, det vil man ikke være foruden.

Korsholm har nøje udvalgt nogle lækre børne fiskesæt, som er perfekt til den yngste generation. De sæt vi har, er velegnet til Put & Take fiskeri og til søfiskeri efter aborre, skaller og lignende arter. Selvom det er små fine fiskesæt, kan de klare det, når pulsen er høj og det går hektisk for sig.

Vi har fiskesæt fra blandt andet ABU, Kinetic og Daiwa - alle som kan holde til at fange fisk. Er du i det mindste i tvivl, er du hjertelig velkommen til at kontakte os på 96802020. Du kan også skrive til os på fiskeri@korsholm.dk. Et fiskesæt til børn består oftest af et fiskehjul og en fiskestang. Finde dit næste fiskesæt til børn, lige her på korsholm.dk