100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Chestpacks

Chestpacks er det perfekte redskab til opbevaring af dit fiskegrej, når du er på farten. Sidder tæt til kroppen og sørger for, at du altid har alt dit grej lige ved hånden. Der findes et hav af forskellige modeller, og vi har samlet nogle af de aller bedste lige her. Se dem alle herunder.

Chestpacks til fiskeri

Bæresystemer er indenfor de senere år blevet et hverdagssyn langs fiskevandene. Ikke at fiskevesten er blevet umoderne, men i mange situationer kan f.eks en hoftebåret taske være mere anvendelig. Der findes i dag et stort udvalg af tasker, som kan bæres på alle mulige og umulige måder. Det er især Simms og Fishpond, der har gjort sig bemærket  med smarte løsninger, flotte detaljer og rendyrket nytænkning.

Generelt om denne kategori

I denne kategori finder du alle mulige forskellige slags fisketasker. Dette er dog lidt mindre fisketasker, som kan monteres omkring hofte, mave eller skulder. Det smarte ved at have en taske omkring livet er, at man altid vil have sit fiskegrej lige ved hånden, når man er ude at fiske. Med en smart lille mavetaske eller hoftetaske, er du sikker på, du altid kan have diverse smågrej lige ved hånden. Dette kunne eksempelvis være dine fiskekroge eller dine fiskeliner. Du kan i denne kategori finde smarte små fisketasker fra kendte mærker som Simms og Patagonia. Disse mavetasker til fiskeri kan bruges både af mænd, kvinder og børn og nogle af de mere smarte hoftetasker eller skuldertasker kan også bruges udenfor fiskeverden som et smart stykke opbevaringsaccessori.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her