100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Trespass jakker

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Trespass jakker. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Trespass jakke lige her på Korsholm.dk

Trespass jakker

Herunder finder du Trespass' bedste bud på outdoor jakker til alle tænklige formål. Hvad end du skal cykle, klatre eller vandre, så finder du med garanti netop den jakke du leder efter, i Korsholms store Trespass sortiment. 

Ved du ikke hvad du skal vælge? Bare rolig, vi har lavet er smart guide til at hjælpe dig - se mere her

Trespass’ ikoniske jakke

Trespass er særligt kendt vores deres jakker, og garanterer dig fuld beskyttelse mod elementerne, mens du holdes varm og tør på din rejse ud i verden.

”Jamen, hvad i alverden skal jeg dog vælge?”

Bare rolig, ingen grund til panik. Her har du en lille guide til hvad du skal vælge, ud fra netop Korsholms store sortiment af trespass jakker.

Softshell jakke

Let og fleksibel, er ordene der bedst beskriver en softshell jakke. Den holder dig varm og komfortabel, uden at begrænse din aktivitet. Disse jakker er utrolig slidstærke, er vandtætte, men stadigvæk bløde; deraf navnet ”softshell”. Jakken er perfekt til alle slags vejr, da den både er vandtæt og åndbar. Jakken har et fint lag fleece som holder dig varm. Jakken er ideel til de vekslende vejrforhold i Danmark, men også på din rejse ud i verden. Softshellmaterialet benyttes ikke kun til jakker. Der findes også softshell bukser samt softshell støvler.

Fleece jakke

En fleece jakke er en fantastisk tilføjelse til enhver garderobe. Dette alsidige stykke tøj kan bæres som et ekstra lag både over, eller under din normale jakke. Den kan både benyttes i de koldere måneder eller på en klassisk dansk sommeraften. Fleecen har en uovertruffen isolerings egenskab, og disse fleecejakker fra Trespass er ikke anderledes. Jakkerne er slidbare, svedtransporterende og nem af vedligeholde.

Foldbar jakke

- også kendt som en pakkejakke, er perfekt til de dage hvor vejrudsigten måske ikke ser helt lovende ud og du tænker: ”hmm, bare lige for at være sikker, burde jeg nok tage en ekstra jakke med” Jamen, så har du her den suverænt bedste jakke til formålet. En Quickpac jakke fra Trespass har netop den egenskab, at den ikke fylder ret meget, og derfor er nem at have med sig og finde frem, hvis det nu skulle give sig til at regne. Disse ultralette jakker kommer dig til undsætning, når du har mest brug for den, uden at du skal bøvle med en stor jakke, der er svær at transportere.

Anorak

En anorak er ikke blot et stilfuldt valg når det kommer til jakker, men er også enormt alsidig og funktionel. Den er kendetegnet ved at den skal trækkes over hovedet, og har en fastsyet hætte, så den kan beskytte dig mod elementerne. Anorakken er også kendt som en ”pullover”, og kan bruges til et utal af aktiviteter; både skiløb, klatring, vandreture samt til hverdags brug. Anorakken er vindtæt, og er derfor ikke blot en god vinterjakke, men kan også let bruges i de koldere forår- og efterårsmåneder.

Poncho

Ponchoen er et undervurderet værn mod regnen. Den er både åndbar og giver dig stor bevægelsesfrihed, mens den holder dig varm og tør. Ponchoen er et super alternativ til den klassiske regnjakke, og foretrækkes af mange cyklister, da den er nemmere og mere simpel end et fuldt regntøjssæt. Den er også ideel at bruge, når eller hvis man skal ud at vandre.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her