100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Trespass tasker

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Trespass tasker. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Trespass taske lige her på Korsholm.dk

Trespass tasker

Har du brug for en ny rygsæk til trekking? Måske en bæltetaske? Eller har du brug for en veritabel container af en rygsæk til vandreturen? Så kan du se mere herunder - Kan du slet ikke finde ud af hvad du har brug for? Så, se mere her

Hvor længe, hvor langt og hvor meget?

Skal din rygsæk være stor eller lille, gul eller blå, bruges til vandreture i bjergene eller til by ferie? Der er meget at tage stilling til, når til kommer til at vælge taske eller rygsæk. Bare rolig, med denne guide finder du hurtigt og nemt ud af, hvad netop du skal bruge.

Hvor meget skal du have med?

Endnu en vigtig faktor når det kommer til at vælge taske er størrelse. Altså, hvor meget skal du have med på turen. Herunder finder du vores bud på, hvor stor en taske du bør medbringe, baseret på hvor langt og hvor længe du skal bruge rygsækken.

10 – 30 liter – Dagstur

Alt efter årstiden, og hvor meget du selv ønsker at tage med, så er en rygsæk som denne superfin at medbringe på dagsturen. Tasken kan passende rumme både lidt at spise og eventuelt en ekstra trøje eller regnjakke. En taske som denne ville også sagtens kunne bruges som skoletaske.

30 – 50 liter – Weekendturen

Skal du afsted 2 – 3 dage, så er en taske som denne oplagt. Alt efter om du selv skal have telt med, køkkengrej og/eller ekstra tøj; så burde denne taske kunne indeholde det vigtigste. Mange af disse tasker indeholder sidelommer samt polstring på rygstykket, så du ikke blot kan have masser af grej med, men også passe godt på ryggen imens.

50 – 80 liter. – Længere vandretur med overnatning

Køkkenudstyr, mad og drikke fylder hurtigt i en rygsæk, hvis du skal have med til flere dage. Ikke nok med at du på en vandretur over flere dage har brug for ekstra komfort, når der skal bæres mange kilo, så skal der også være rigeligt med plads og ekstra lommer til rådighed. Det får du med en rygsæk på 50 til 80 liter. I denne burde du både kunne opbevare hovedpude og lagenpose, samt ekstra grej såsom tøj eller andet udstyr.

Hvad skal tasken kunne?

Igen, alt efter hvad tasken skal bruges til, så kan det være praktisk med en del ekstra features som eksempelvis sidelommer, stropper eller lommer med lynlås.

Sidelommer og hoftebælte

Dette er en naturlig egenskab hos de fleste ”større” rygsække. Dette giver dig den mest komfortable måde at bære de mange kilo på, uden at du overbelaster ryggen.

Top låg eller toplomme

Mange af disse er aftagelige, og kan i sig selv benyttes som en lille dagtursrygsæk, eller påmonteres på selve rygsækken, og blot være ekstra plads.

Ventilation på rygstykket

Dette er et net spændt ud på rygstykket. Dette er optimalt at benytte hvis du vandre længere, særligt et sted med varmere klima.