100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Trespass outdoor udstyr

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Tresspass outdoor udstyr. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Trespass outdoor udstyr lige her på Korsholm.dk

Trespass outdoor udstyr

Nu har du styr på rygsækken, støvlerne og jakken. Meeen, du mangler alligevel lige det sidste. Her på siden finder du alverdens ekstra udstyr, og det du bare lige står og mangler, for at kunne komme afsted på vandreturen eller camping.

Ud i det blå

Har du efterhånden alt det du skal bruge, for at kunne tage ud at vandre eller campere, men står bare lige og mangler det sidste. Så vil med garanti kunne finde netop det du leder efter på siden her.  Vi har alt lige fra pandelamper til telte, krus, luftpumper og vandrestave.

Hvad er det vigtigste at have med?

Når man skal på tur, og særligt hvis du selv skal gå eller vandre med din bagage, så er det vigtigt ikke at pakke unødigt meget. Man skal derfor være god til at prioriterer, og der er bestemt ting der er vigtigere end andre.

Man skal sove godt, også selvom man sover i det fri

Noget af det absolut vigtigste (når du altså har fået styr på både rygsæk og vandrestøvler) er udstyr så som, telt, sovepose og ligge underlag. En god nats søvn er enormt vigtigt, og det bør man ikke gå på kompromis med, bare fordi du skal sove i det fri.

Udstyr til selve vandreturen

Du har nu fået en god nats søvn, og er tiptop klar til at vandre videre op ad bjerget, fjeldsiden, gennem skoven eller hvor du nu end befinder dig. Du griber dine vandrestave, finder kompasset frem og holder ved hjælp af din vandbeholder også tørsten på afstand. Disse er endnu engang også vigtige komponenter, når det gælder opskriften på den vellykkede vandretur. Vandrestave giver dig et fænomenalt greb i alle terræn og effektiviserer på samme tid din ydeevne og balance. – og skulle det gå hen at blive mørkt, så ville en pandelampe også være kanongodt at medbringe.

Ellers andet?

Du ligner efterhånden en topprofessionel bjergbestiger, well done. Ellers andet? Jo; nu du er i gang, kunne du også sagtens medbringe et mikrofiberhåndklæde, eller måske et First Aid Kit. Det kan vi også godt hjælpe dig med. Trespass har super fine mikrofiberhåndklæder som ikke fylder særlig meget, og kommer i en smart opbevarings pose. De har også lavet et kompakt og smart First Aid Kit til når du er på farten, så er sikkerheden i top.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her