100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Sommerudsalg 2024

D. 4, 5 og 6. juli holder vi Sommerudsalg! MEN! Vi starter så småt allerede nu, hvilket betyder at du kan finde både nye og gamle "udsalgsvarer", som vil være sat til en rigtig god pris! 👇 (Vi tilføjer løbende flere produkter!)

OBS flere af tilbuddene gælder kun så længe lager haves!

 

 

Udsalg hos Korsholm

Her på siden kan du finde alle vores tilbud og specialpriser i forbindelse med et udsalg. Vi holder engang imellem udsalg hvor du ofte kan finde nogle rigtige gode tilbud på udvalgte produkter, fra vores store jagt, fiskeri og outdoor sortiment. Oftest vil vores udsalg indeholde produkter til både herre, dame og børn, uanset om de er jæger, lystfiskeri eller bare rigtig glade for at være ude i naturen.

Vores udsalg indeholder ofte flere forskellige produkttyper, så der er noget til ethvert behov. F.eks. vil du ofte kunne finde billigt tøj, støvler, jakker, bukser, tasker og andet udstyr til jagt, fiskeri og outdoor.

Vores udsalg kommer ofte på forskellige tidspunkter af året, så det kan være lidt svært at sige hvornår der kommer udsalg. Oftest vil vi have vores store efterårsudsalg og en form for januarudsalg eller vinterudsalg.

Vores udsalg vil også ofte være både online på vores webshop, og i vores fysiske Korsholm butik på Jægervej 5, Skjern Danmark.

Efterårsudsalg – Traditionen tro skydes jagtsæsonen i gang med et udsalg!

"Korsholm har siden 1912 været en stor del af den danske jagthistorie, og har sæson efter sæson, årstid efter årstid, klædt jægere i alle aldre op for at skabe deres egne minder og jagthistorier." Denne stolte tradition fortsætter vi selvfølgelig med! Vi forsøger hele tiden at forbedre din oplevelse og tænke i, hvordan Korsholm kan hjælpe dig med at blive bedst mulig klar til jagt og den kommende sæson.

Vores udsalg om efteråret er et af vores store faste udsalg, som vi har årligt. Dette udsalg passer godt sammen med den kommende jagtsæson, hvor det ofte passer med at vi kan hjælpe alle de danske jægere med at blive klar til en ny sæson.

Januarudsalg – Ofte et “Klassisk” udsalg

Nogle år har vi også haft et udsalg i januar, hvor vi har haft fokus på at holde et “klassisk” udsalg. Med dette mener vi at vi kører med først til mølle princippet, hvor vi skal rydde op på vores lager. Derfor vil du ofte kunne finde ting til nogle super gode priser, men i et begrænset antal. 

Tidspunktet for vores januarudsalg svinger lidt, og det har nogle gange lagt først i januar, med start omkring d. 7.-8. januar og andre gange midt/slut januar. Nogle år har vi slet ikke holdt et januarudsalg. Til vores januarudsalg vil du også ofte kunne vinde gode tilbud og produkter indenfor alle vores fokusområder, om det så er jagtudstyr, fiskegrej eller outdoor udstyr.

Vinterudsalg – nedsatte produkter som skal “sælges ud”

Vores vinterudsalg består ofte af nedsatte produkter som vi gerne vil “sælge ud” af. Dette betyder i de fleste tilfælde, at tilbuddet kun vil gælde så længe lager haves. Vores vinterudsalg er også efterhånden en fast tradition her hos Korsholm, og vil oftest foregå omkring midten af februar, men det kan skifte lidt. Oftest til vores udsalg om vinteren indeholde produkter til det kolde vejr, som f.eks. vinterjakker, vinterstøvler, huer, handsker og andet til at holde varmen.

Forårsudsalg – klar til jagt, fisketur og udelivet

Vi har også nogle gange holdt en form for “udsalg” om foråret. Dette passer nemlig med at fiskesæsonen/laksepremieren starter og bukkejagten går i gang d. 16. maj, derfor vil vi oftest gerne lave lidt ekstra fedt, for at folk kan komme godt af sted på jagt og fisketur. Det er ikke altid at vi har et forårsudsalg. Samtidig passer tidspunktet også ofte med at været begynder at blive varmere, og flere og flere vil ud og nyde naturen.

Sommerudsalg – klar til sommer!

Vores udsalg om sommeren har ofte start i juni, men dette tidspunkt kan også svinge meget, og det er heller ikke sikkert, at vi altid har et sommerudsalg. Vores sommerudsalg vil ofte byde på en masse forskellige sommerprodukter, som f.eks. shorts, kasketter, sandaler, luftvåben og andet, som passer godt sammen med sol og sommer. Der vil ofte være meget tøj og sko til vores sommerudsalg, om det så er dametøj, herretøj eller børnetøj.

Slutspurt – sidste chance!

Nogle gange vil vi i forbindelse med et udsalg lave en slutspurt. Dette kan enten betyde at vi snart stopper flere af de tilbud vi har lavet i forbindelse med et udsalg, eller at vi laver nogle ekstra skarpe priser på de resterende rester fra et udsalg. Det er langt fra altid, at vi holder en slutspurt! 

Singles Day – priser med 1

Det kan forekomme at vi laver noget i forbindelse med Singles Day, dette kunne f.eks. være nogle et styks priser, tilbud som kun gælder en dag, eller andet. Singles er d. 11/11 og har til formål at hylde alle dem som er single, og er en handelsdag som efterhånden er blevet stor i Østen.

Cyber Monday – Mandagen efter Black Friday

Det kan også forekomme at vi laver nogle Cyber Monday deals, hvor du kan finde nogle tilbud om mandagen efter Black Friday. Dette vil ofte være tilbud, som kommer i forlængelse af vores Black Friday.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre