100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Batterier

Batterier fås i mange varianter og til mange formål. Der findes både engangsbatterier og genopladelige. Anvendelse ude eller inde - overvej hvor batterierne skal bruges, det kan være afgørende for lang brugstid.

Batterier

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af batterier. Mange af disse batterier som f.eks vores lithium batterier, har det tilfælles at de holder længe og har en lang levetid, og kan derfor bruges til high performance elektriske apparater som eks. pandelamper og vildtkamera. Find et batteri der passer til dig her.

Generelt om vores kategori med batterier

Her i kategorien kan du finde hele vores sortiment af batterier som kan bruges til alverdens forskellige jagt apparater, om det så er et batteri til din pandelampe eller vildtkamera som du leder efter. her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på alle vores batterier, samt har vi en gang imellem en form for udsalg hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt batteri tilbud. Her i kategorien finder du bla. også de populære lithium batterier som har en ekstra lang levetid og holder derfor længere end almindelig alkaline batterier. Vi har selvfølgelig også i denne kategorier mange af de populære batteri størrelser, som f.eks batteri AA, batteri AAA og batterier som CR og C-Cell samt mange flere. Find dit næste batteri lige her hos Korsholm.