100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Brugt sigtekikkert

Korsholm tilbyder et stort udvalg af brugte sigtekikkerter med mange forskellige forstørrelser og montagetyper. Denne kategori er til jægeren, som søger et kvalitets sigtekikkert til en ekstra god pris.

Brugt sigtekikkert

Korsholm tilbyder et stort udvalg af brugte sigtekikkerter med mange forskellige forstørrelser og montagetyper. Denne kategori er til jægeren, som søger et kvalitets riffelkikkert til en ekstra god pris. Hvis du har et ynglingsmærke kan du med høj sansynlighed finde den bland vores store sortiment af brugte sigtekikkerter fra kendte brands så som Zeiss, Tasco, Docter og Swarovski. Størstedelen af vores brugte sigtekikkerter fungerer så godt som nye med perfekte linser og hvor elektronikken er intakt. Forskellen på en ny og brugt sigtekikkert er som regel enkelte brugsmærker. Søger du alligevel en sprit ny sigtekikkert, har vi med garanti noget for dig.

Om vores kategori med brugte sigtekikkerter

Her i kategorien kan du med sikkerhed finde en brugt sigtekikkert. Den brugt riffelkikkert er helt simpelt bare et godt stykke brugt jagtoptik til en rigtige god pris. At købe en sigtekikkert brugt kan være en rigtig god ide, hvis man gerne vil have lidt mere for sine penge. Find din næste brugte sigtekikkert lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre