100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Teleskopfiskestænger

En teleskopfiskestang er super ideel til dig, der er på farten, eller lige vil have et par stænger med til familien, når den står på ferie og fritid. Teleskopstænger er en nem og prismæssigt rigtig god løsning til dig. der fisker et par gange om året.

Teleskopstænger

Her i denne kategori kan du helt sikkert finde dig en super god teleskop fiskestang. Disse teleskop fiskestænger her i kategorien er fiskestænger lavet til at være rejsestænger, så du nemt kan have dem med på farten. Du kan her hos korsholm finde billige og gode teleskopstænger, så hvis du leder efter en god rejsestang eller teleskop fiskestang til lystfiskeri, så kan du finde den her.

Om vores kategori med teleskop fiskestang

Som du nok allerede har opdaget så er der mere end rig mulighed for at finde en god teleskop fiskestang her i kategorien. Vores udvalg af teleskop fiskestænger kan vi prøvet at gøre så bredt som muligt, så du kan finde en teleskop stang der passer til dig, og din fiskeri type. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til hvilken teleskop fiskestang du skal vælge, så er vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

En 4 delt spinnestang til rejsebrug er populært som aldrig før, så køb en spinnestang til kufferten og udvid dine fiskehorisonter

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre