100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Hawke

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Hawke. Hawke har været kørende i over 40 år, og er siden blevet et af de mest verdenskendte og foretrukne mærker indenfor optik af kvalitet.

 

 

Hawke

Her i kategorien finder du vores udvalg af Hawke produkter.

Om Hawke

Fra beskedne begyndelser i grundlæggerens garage for over 40 år siden er Hawke blevet en verdensledende inden for sports-optik. Med hovedkvarter i Storbritannien og tilstedeværelse i over 60 lande, og med en udvidelse til USA i 2007, er de stadig en familiedrevet virksomhed i dag.

Deres mission er at producere de fineste præcisionsoptikprodukter, der er tilgængelige overalt i verden. Dette gør de med en uophørlig hengivenhed til kvalitet og innovation. De starter med de fineste materialer og de højeste kvalitetsstandarder. Præcise design resulterer i produkter med enestående præstation på marken. Og deres verdensklasse garanti giver dig ro i sindet ved dit køb. Hos Hawke repræsenterer deres produkter Hawkes grundlæggers lidenskab for at lægge vægt på kvalitet, en dedikation til værdi og hengivenhed til kundeservice. Når du først har oplevet Hawke, vil du forstå, hvad de mener, når de siger "Vision Accomplished."

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre