Julegaver byttes indtil d. 31. januar. Julegaver byttes indtil d. 31. januar.
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Hawke sigtekikkerter

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Hawke sigtekikkerter. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Hawke sigtekikkert lige her på Korsholm.dk

Hawke sigtekikkerter

I denne kategori finder du måske Danmarks største og bedste udvalg af siktekikkerter fra Hawke, med populære modeller som Hawke Endurance, Hawke Sidewinder, Hawke Frontier, Hawke Vantage og mange flere. De forskellige modeller fås med forskellig forstørrelse, så der er noget passende til de mange jagtsituationer. Størstedelen af disse kikkerter er udstyret med belyst sigte, og kan også findes med parallaxjustering, hvis det ønskes. Med alle Hawke sigtekikkerter medfølger passende ekstra udstyr som f.eks. linsebeskytter, linseklud, hjul til parallax justering, solblænder og mange andre ting alt efter, hvilken model man er på udkig efter. 

Bedste sigtekikkert til prisen

Når man leder efter en ny sigtekikkert, er der en del overvejelser at tage stilling til, hvor man ofte er nødt til at gå på kompromis. En af disse kompromisser er som regel pris kontra kvalitet. Bedre kvalitet er lige med højere pris, men Hawke er en sjælden undtagelse. Hawke sigtekikkerter er noget af det fedeste, bedste og mest innovative på markedet, som fås til yderst attraktive priser. Med en Hawke sigtekikkert sikrer du dig høj lystransmission, multicoated linse, skarpe billeder. Med andre ord - en pålidelig riffelkikkert der aldrig skuffer. Alle sigtekikkerter fra Hawke er nitrogenfyldte og 100% vandtætte. Ikke nok med at du får en fantastisk sigtekikket til en god pris. Der medfølger også hele 10 års garanti, hvis uheldet skulle være ude.

Generelt om vores Hawke sigtekikkerter

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af Hawke sigtekikkerter og riffelkikkerter. Her i kategorien finder du flere at de kendte modeller fra Hawke som f.eks:

- Hawke Airmax

- Hawke Spiderwinder

- Hawke Frontier

- Hawke Endurance

- Hawke Vantage

Samt finder du alverdens variationer af de forskellige modeller. Hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning til valg af sigtekikkert, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os på tlf. eller mail. Find din Hawke sigtekikkert lige her hos Korsholm.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her