100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Vekselpibe

Her hos Korsholm har vi et stort udvalg af vekselpiber. Vi føre alle de populære brands som Blaser, Strasser, Sauer og danske Schultz og Larsen. Vekselpiber findes i forskellige dimensioner, som du kan se nedenfor. Alt efter behov.

Vekselpibe

Hos Korsholm har vi en stort udvalg af nye og brugte vekselløb. Du finder vekselløb fra alle de populære brands som f.eks. Blaser, Mauser, Strasser, Sauer, Schultz & Larsen og mange flere. Disse vekselløb fås i mange forskellige kalibre alt efter behov. Derudover er der også stor variation blandt vekselløb med og uden sigtemidler samt en lang række af piber med gevindt

Vekselløb

Mange rifler er lavet med aftagelig pibe, hvilket giver mulighed for at skifte til en anden kaliber. Dette er en fantastisk funktion, som absolut bør blive taget i brug, hvis riffelsystemet er til det. Mange danske jægere foretrækker en lav kaliber til bukkejagten i Danmark, da det giver mindre rekyl samt ødelægger mindre kød. Dog kan det være en fordel og helt nødvendigt at skifte til en stor kaliber, hvis man skal på udenlandsjagt efter stort vildt. 

Typer af vekselløb

Der er efterhånden kommet en del forskellige typer vekselløb til rifler. Der findes det helt traditionelle løb både med og uden sigtemidler. Valget om sigtemidler skal være på vekselløbet eller ej, er en smagssag. Oftest benyttes det ikke, da de fleste monterer optik på sin riffel, men giver efter manges jægeres mening riflen et flot udseende. Udover den traditionelle pibe fås der fluted vekselløb. En fluted pibe vejer mindre og har hurtigere nedkøligshastighed pga. den større overflade. Det flutede vekselløb findes både som lige fluted og spiralfluted.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre