100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Vadejakker

Den helt rigtige vadejakke er et must for de fleste lystfiskere. Uanset om du fiskeri i sø å eller ved kysten kan du komme ud for et uforudset regnskyl eller hård vind. Derfor er det vigtigt at have den rette påklædning. Se hele vores sortiment af vadejakker i denne kategori.  

Vadejakker - den korte fiskejakke

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af vadejakker. Helt essentielt så er en vadejakke en lidt kortere jakke til fiskeri, hvor lommerne sidder højt. Fordelen ved en kort vadejakke er, at man nemt kan have waders indenunder, samt at man undgår at jakken bliver unødvendig våd, når man går i vandet eller i højt græs. Lommerne er i en vadejakke placeret højt så de ikke bliver fyldt med vand, når du befinder dig i vandet. Find din næste vadejakke lige her hos Korsholm.

Generelt om vores kategori med vadejakke

Her i kategorien kan du som sagt finde vores store udvalg af vadejakker som kan bruges til fiskeri. Udover et stort udvalg af vadejakker, så har vi også altid en fast lav og billig pris på vores vadejakker, samt har vi engang imellem også en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være ekstra heldig at finde et godt vadejakke tilbud. Så hvis du leder efter billige vadejakker, kan du finde dem i kategorien her. Udover stort udvalg og billige priser, så har vi også nogle af de bedste vadejakker, da vi forhandler mange af de kendte mærker indenfor vadejakker, f.eks har vi Guideline vadejakker og Simms vadejakker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her