100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fiskehatte

Står du lige og mangler den helt rigtige fiskehat? Så dyk ned i vores store sortiment af fiskehatte lige her. Fiskehatten er et must for rigtig mange fiskere, den beskytter mod vildfarne agn, mod vind og vejr, og så giver den lige det sidste for at fuldende "fisker looket".

Fiskehatte

Der er i denne kategori en rigtig god chance for at finde en super smart fiskehat til fiskeri eller hverdagen. Vi har i denne kategori samlet alle vores fiskehatte og andet hovedbeklædning, som der kan bruges til at holde hovedet varmt, skygge for solen eller bare for stilens skyld. Du kan her finde en fiskehat fra f.eks Sage, Patagonia og Simms. Så hvis du leder efter en rigtig fisker hat, så kan du helt sikkert finde den helt perfekte fiskehat lige her.

Om vores kategori fiskehat

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af fiskehatte. Som lystfisker tilbringer man utrolig mange timer udendørs. En stor del af dem foregår i regnvejr, men heldigvis kigger solen også forbi engang imellem. Uanset vejrforhold er det altid godt med en kvalitets fiskehat. I regnvejr kan en fiskehat hjælpe med at skærme for regnen, og når solen varmer, kan det den rigtige fiskehat skærme for solens stråler imens den holder hovedbunden nedkølet. Hos Korsholm har vi fiskehatte til alle formål og enhver smag. Til det kolde vejr finder du bl.a. fiskehatte fra Simms og Geoff Anderson, og til solrige dage har vi en lang række af fiskehatte fra Patagonia.

Mangler du en fiskehat som f. eks. huer eller kasketter til fiskeri, så kan du finde lige præcis den fiskehat der passer lige præcis til dig, lige her. Vi har et stort udvalg af

fiskehatte, samt billige fiskehatte, da vi ofte kører et godt tilbud eller udsalg på fiskehatte, så du kan få en af DKs bedste priser på fiskehatte.

Fiskekasketter og fiskecaps

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af fiske kasketter. Hvis du leder efter en fiskehat i form af en fiske kasket, så er du kommet til det helt rigtige sted. Korsholm har nemlig haft med fiskeri at gøre i mange år, og vi ved derfor en ting eller to om kasketter til fiskeri. Du finder her mange kendte mærker indenfor fiske kasketter, som f.eks Patagonia, Hardy og Sage. Find din nye fiske kasket lige nedenunder her.

Om vores fiske kasketter

Vi har i denne kategori af fiske kasketter forsøgt at samle så mange af de gode og klassiske kasketter til fiskeri. Dette fisker look med kasketter er en tidsløs klassiker og en retro stil som kun er blevet større inden for nutidens kasket mode. Selv dem der identificere sig selv som hipster, har til tider brugt en fisker kasket til at fuldende sit hipster outfit. Vi har i denne kategori kasketter med logo og tryk fra alle deres respektive kendte mærker inden for fiskeri dette er f.eks Simms. Vi har også forsøgt at at samle fiske kasketter fra alle mulige forskellige størrelser og stile, så der er en kasket der passer både til mænd, dame og barn, så hele familien kan få en smart fiske kasket. Vi har desuden også kasketter i alle mulige forskellige farver om du så leder efter en sort kasket eller en grøn kasket, så har vi det her i vores samling af kasketter. Alle vores fiske kasketter er selvfølgelig også med kasketskygge, så du kan skærme lidt for solen når du sikker i solen og fisker. Så hvis du mangler en ny kasket i din størrelse, så kan du helt sikkert finde og købe en smart fiske kasket eller cap her i dette store udvalg her hos Korsholm Danmark.