100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Tekstil imprægnering

God behandling og vedligehold er alfa omega i forhold til at give dit tøj lang levetid. Imprægnering plejer og beskytter. Spørg hvis du er i tvivl om, hvad du bør vælge. Hos Korsholm er vi eksperter i imprægnering.

Tekstil imprægnering

Imprægnering af tøj kan være rigtig smart for en lystfisker. Hvis du leder efter noget til imprægnering af tøj, så er du kommet til det helt rigtige sted. Korsholm har i mange år beskæftiget sig med fiskeri og fisketøj, så en helt naturlig ting hertil er selvfølvfølgelig imprægnering. Hvis du har spørgsmål til imprægnering af tøj, så står vi altid klar og parate til at hjælpe, så du bedst muligt kan få imprægnering af tøj.

Imprægnering tøj

At Imprægnere tøj er en vigtig del af vedligeholdelse og pleje af dit tøj. Så husk at vi altid står klar til at guide og vejlede dig i Imprægnering af tøj.

Her i kategorien kan du finde Imprægnering og plejemidler til jagttøj. Så hvis du gerne vil passe godt på dit jagttøj eller have endnu mere ud af det, så skulle du prøve at kigge her i kategorien. Find alt dine Imprægnering og plejemidler til jagttøj lige her hos Korsholm.

Generelt om Imprægnering og plejemidler til jagttøj

Her i kategorien kan du som sagt finde hele vores udvalg af Imprægnering og plejemidler til jagt. Her i kategorien finder du et stort udvalg af plejemidler til dit jagttøj, så du bedst muligt kan beskytte dit trofaste jagttøj.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre