100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Fiskestøvler

Et par gode fiskestøvler til dage hvor der ikke skal vades, er uundværlige. Vi har samlet nogle af de allerbedste modeller indenfor støvler til fiskeri, og du kan finde dem alle sammen i denne kategori. Se med herunder.

Fiskestøvler

Hos Korsholm har vi et stort udvalg af fiskestøvler til skarpe priser. Uanset om du er til put & take, kyst-i eller predatorfiskeri, finder du med sikkerhed et par fiskestøvler til din smag. Sortimentet består at kvalitets fiskestøvler fra en række forskellige populære brands som Kinetic, Seeland, Lacrosse og mange flere. Udover varme fiskestøvler finder du også nogle lækre fiskesko fra Simms. Så hvis du leder efter fiskestøvler eller sko, så er du kommet til det rigtige sted.

Om vores fiskestøvler

Som du kan se her i kategorien så har vi et stort udvalg af fiskestøvler. Mange af disse støvler til fiskeri er fra kendte mærker indenfor lystfiskeri, så man ved at det er fiskestøvler i god kvalitet og som kan holde varmen. Lige præcis det med varme fiskestøvler er rigtig vigtigt, for ingen fisker gider at have kolde og våde tær som fryser, så her ville det være godt med nogle varme fiskestøvler som kan løse dette problem. Her finder du alle mulige fiskestøvler, og så det er gummistøvler eller vandtætte støvler så har vi noget der passer til din fisketur. Hvus du mangler andre ting end fiskestøvler til at holde varmen, så har vi også fiskejakker og fiskehatte.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her