100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Inderlag

Lag på lag er almindelig kendt i outdoor verdenen, når det kommer til påklædning. Krav til inderlag er som minimum, at det skal være fremstillet i letvægtsmateriale og være sved- og fugttransporterende. Kig hos Korsholm.

Inderlag

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af inderlag. Et inderlag kan bruges indenfor mange forskellige udendørs aktiviteter som f.eks fiskeri eller sport. Inderlag af er et vigtigt element i den beklædnings måde vi primært benytter os af i Danmark nemlig at køre lag på lag. Denne lag på lag metode fungere rigtig godt i Danmark da vejret hele tiden er skiftede og det kan være nødvendigt at tage lagene af og på flere gange i løbet af den tid i bruger udenfor. Inderlaget er selvfølgelig det inderst lag, hvorefter man køre et mellemlag og som det yderst lag bruger man en jakke.

Om vores inderlag kategori

Her i vores inderlag kategori kan du selvfølgelig finde alle mulige forskellige slags inderlag. Vi har en normal billige og lav pris på vores inderlag, samt et stort udvalg af kendte mærker indfor inderlag og fiskeri, som f.eks Patagonia, Simms og Geoff Anderson. Så hvis du leder efter et super godt inderlag, så kan du finde det lige her hos Korsholm.