100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Tøj med varme

I denne kategori finder du hele vores udvalg af tøj med varme. Tøj med elektrisk varme er efterhåmden blevet rigtig populært, da man hurtigt og nemt selv kan skrue op for varmen, hvis man begynder at fryse.

Tøj med varme

Tøj med varme hvor billede er af en Härkila Heat jakke med elektrisk varme

 

Hvad er tøj med varme?

Tøj med elektrisk varme, også kendt som opvarmet tøj, er beklædningsgenstande, der er udstyret med elektriske varmeelementer eller varmetråde, der er indbygget i tøjet. Disse opvarmede elementer er normalt drevet af genopladelige batterier, der er lette og diskrete og kan placeres i lommer eller lommer i tøjet. Formålet med tøj med elektrisk varme er at levere ekstra varme og komfort til brugeren i kolde vejrforhold.

De mest almindelige typer tøj med elektrisk varme omfatter opvarmede jakker, handsker, støvler, huer og undertøj. Disse beklædningsgenstande kan være nyttige i en række udendørs aktiviteter, såsom vintersport, jagt, fiskeri eller bare i dagligdagen, når det er koldt. Opvarmet tøj er designet til at hjælpe med at bevare kropsvarmen og holde brugeren varm i barske vejrforhold.

Nogle af de vigtigste funktioner i tøj med elektrisk varme inkluderer justerbare varmeindstillinger, der giver brugeren kontrol over, hvor meget varme de ønsker. De fleste opvarmede tøjstykker har også sikkerhedssystemer, der forhindrer overophedning, og de er ofte vandafvisende eller vandtætte for at beskytte elektronikken mod fugt.

Opvarmet tøj er blevet stadig mere populært, da det giver en praktisk måde at forblive varm i koldt vejr uden at skulle bære flere lag tøj. Det er vigtigt at bemærke, at opvarmet tøj normalt kræver regelmæssig opladning af batterierne, og brugerne skal følge producentens anbefalinger for vedligeholdelse og sikkerhed for at få den bedste brugeroplevelse.

Anvendelse af elektrisk varmende tøj

Vi anbefaler ofte folk der anvender elektrisk varmende tøj, at man bruger en konstant “svag” styrke af varmen, og skruer stille op efter behov, hvis det skulle blive nødvendigt. Hvis man er lidt for “aggressiv” med justerings knappen, kan man opleve at man begynder at fryse, og derfor skruer helt op for varmestyrken, hvorefter man relativt hurtigt får det “for varmt”, og begynder at svede. Så slukker man for varmen, og så går der oftest ikke særlig lang tid, før man begynder at fryse igen ..

Dette giver kroppen nogle ret vilde udsving, det dræner lidt ekstra hårdt på batterilevetiden i tøjet og kan alt i alt gå ud over komforten på din udendørs naturoplevelse. Derfor anbefaler vi at du starter ud med en “stille” varme, og skruer nænsomt op eller ned efter behov.

Hvordan fungere tøj med varme?

Oftest fungerer det elektrisk varmende tøj således, at du forbinder tøjet med en powerbank eller et batteri, som du så selv kan oplade. Når det elektrisk varmende tøj er forbundet til batteriet/powerbanken, kan du oftest selv justere hvor meget varme tøjet skal udsende, oftest har tøjet en knap med forskellige styrker, som du selv kan justerer på.

Den elektriske varme i tøjet, kommer ofte ud i tøjet via et strategisk godt placeret trådnet eller ledninger i tøjet, så det er til mindst muligt gene.

Hvor kan tøj med varme bruges?

Tøj med varme kan benyttes til enhver udendørs anledning, som kræver at man har brug for lidt ekstra varme. Vores sortiment består meget af jagttøj med varme, og meget af det er derfor beregnet som beklædning i forbindelsen med en jagt, men meget af tøjet kan også sagtens benyttes af en lystfisker, og kan være en kæmpe fordel på mange fisketure, hvor det er lidt koldt.

Hvad indeholder vores sortiment af tøj med varme?

Her i kategorien finder du alle vores tøj produkter, som benytter elektrisk varme. Vores sortiment af tøj med elvarme rummer nogle af de allerstørste og mest populære mærker på markedet, som f.eks. Nordic Heat, Happyhot, samt Härkila og Deerhunter, som har deres "Heat" serie.

Tøj med varme kommer i alle mulige afstøbninger, og kommer bl.a. som det super populære undertøj med varme, men kan også fås som jakker, veste, såler, handsker, trøjer, sko og meget mere.

Vores sortiment af tøj med varme indeholder både produkter til kvinder og mænd, samt har vi altid en fast, lav og billig pris på alt vores elektrisk varmende tøj. Vi kører også altid prismatch, så du altid er sikret den bedste pris. Kategorien med el varmende tøj vil også nogle gange indeholde tilbud, dette kunne eks. være i forbindelse med et udsalg, Black Friday eller andet.

Undertøj med varme
En af de mere populære ting inden for tøj med elektrisk varme, er undertøj med varme. Langt undertøj med varme kan bruges til stort set alle udendørs anledninger hvor det er koldt, om det så er på skitur, vandring eller i fritiden, så kan dette bruges. Vores udvalg af skiundertøj/langt undertøj med varme, består mest af Nordic Heat, Härkila Heat og Deerhunter Heat, som er nogle stærke kendte brands, som er kendt for deres kvalitet.

Så hvis du leder efter tøj med varme, så kan du helt sikkert finde noget her på siden.