100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Strasser

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Strasser. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Strasser produkt lige her på Korsholm.dk

 

 

Strasser

Hvad er Strasser

Strasser er et innovativt brand, som altid videreudvikler på sine allerede geniale strasser-produkter. Strasser er lokaliseret i Østrig, som er kendt for sine store skove og kuperede terræn. Dette gør at Strasser tilbyder produkter som skal kunne bruges til lidt af hvert og i forskellige situationer, hvilket gør Strasser helt ekseptionel. Strasser er et brand lavet af jægere til jægere, hvorved Strasser altid har fingeren på pulsen, ift. hvad der rør sig rundt i terrænene og i skydearenaerne. Udover Strassers kvalitetsprodukter ift. jagt og sportsvåben producerer Strasser også kritiske dele til Den Europæske Rumorganisations Arienne raket, hvilket i den grad vidner om kvaliteten af Strassers produkter. Strasser slog for alvor sit navn fast i 2005 med deres “Strasser RS 05” riffel, som er fremstillet med Strassers patenterede hydraulisk løbs klemme.

Strassers RS bolt technology

Strassers RS bolt technology er udviklet med sikkerhed for øje. Dette gør også at Strassers produkter med denne patenterede teknologi, er blandt de sikreste i verdenen. Dette skyldtes at der indgår et ekstra komponent som gør det umuligt at trykke på aftrækkeren.

Strasser Best Barrel Exhange system

Strassers Best Barrel Exhange System, er som navnet antyder Strassers revolutionerende teknologi som gør det ekseptionelt hurtigt og nemt at udskifte løbet. Dette skyldtes at Strasser har produceret sine våben således at der er en ekstra lang overflade mellem løbet og receiveren, hvilket gør det super nemt at afmontere såvel som montere din riffel fra Strasser.

Strasser sortiment hos Korsholm

Hos Korsholm tilbyder vi et bredt udvalg af Strasser produkter, dette gælder rifler, montager, magasiner, sideplader, vekselløb og diverse tilbehør. Heriblandt tæller den populære Strasser RS14 som vi tilbyder i forskellige modeller, og med forskellige skæfter. 

Kig forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde det helt perfekte Strasser-produkt til dig, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre