100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Brugt riffel

Er du på udkig efter en god og funktionel brugt riffel, så er denne kategori den helt rette. 
Husk at inden salg, bliver våbnene altid tjekket igennem og serviceret af vores egne våbenmekanikere.

Køb brugt riffel

Hos Korsholm finder du et af de største udvalg af brugte jagtrifler. Om det er på udkig efter en riffel til bukkejagt, vildsvinejagt eller du jager større vildt så som krondyr, kan du med garanti finde et våben, som udfylder din behov. Find bl.a. brugte rifler fra kendte brands så som MauserBlaserTikkaSauer og mere specifikt populære modeller som Blaser R8, Blaser R93, Sauer 202 og mange flere. Vores store sortiment dækker over rifler til enhver smag. Er du til træskæfte eller syntetisk skæfte, har vi en riffel til dig. Det samme gælder for din kaliber præference. Du kan finde et våben i alle standard kalibre og flere til. Se evt. også vores flotte sortiment af nye rifler.

Brugte rifler

Hos Korsholm finder du et af Danmarks største og bedste sortimenter af brugte rifler. Vi har arbejdet med rifler i mere end 100 år siden 1912, som bl.a. afspejles på virksomhedens størrelse og vores viden omkring våben. Inden de brugte rifler stilles i butikken, får de en rensning og smøring på værkstedet. Derudover får de et eftersyn, hvor evt. slidte eller defekte dele bliver udskiftet. Alt dette gør vi for at opretholde det høje kvalitetsniveau, vi sætter i butikken, og som gør, at vi med god samvittighed kan sælge en fuld funktionel brugt riffel.

Når du køber et våben hos Korsholm, tilbyder vi helt op til 5 års garanti på både nye rifler og brugte våben. De 5 års garanti er betinget af, at man indleverer sit våben til to garantieftersyn, som man får til en specialpris. Ved disse garantieftersyn skilles den brugte riffel helt ad, og slidte dele bliver udskiftet uden beregning. Hvis du ikke har interesse i 5 års garanti med garantieftersyn, får du hos os 2 års garanti på brugte rifler ifølge købeloven.

Udvalg af brugte rifler og jagtrifler

Vores sortiment af brugte rifler består af jagtrifler til enhver jæger. Du finder brugte jagtrifler i alle prisniveauer til netop dit behov. Har du præferencer til en bestemt kaliber, finder du hos os ikke kun gængse kalibre, men også mange brugte rifler i magnum kalibre eller i mini kalibre. Til de mange forskellige kalibre kan du selvfølgelig også finde riffel ammunition som passer til.

Man har som jæger ofte en ynglings skæftetype, hvilket er grunden til, at vi er fokus på ikke kun at indkøbe de mest almindelige brugte rifler, men også mere specielle og moderne rifler. Vi har en brugt riffel til dig, som gerne vil have et syntetisk skæfte, et laminatskæfte eller det mere almindelige træskæfte. Er du til langdistanceskydning eller baneskydning, finder du også en række af brugte kvalitetsrifler til dette. Vi har bl.a. GRS skæfter, hvis du godt kan lide at customize din riffel til perfektion.

Brandet spiller som mange andre ting en kæmpe rolle, når du skal vælge en brugt jagtriffel. Vores udvalg består af både nye og ældre brands. Har du i mange år haft et godt øje til et bestemt ældre riffelmærke, kan vi med høj sandsynlighed finde en god brugt riffel af dit ynglingsmærke.  Af de ældre riffelmærker finder du bl.a. Husqvarna, Parker Hale, Carl Gustav og Voere. Er du derimod mere til de nye brands og high-end mærker som Blaser, Sauer, Mauser, Tikka og Browning, har vi med sikkerhed den perfekte brugte riffel til dig.

Rådgivning og vejledning

Vi stræber hele tiden efter at kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige service, hvilket er grunden til vores medarbejdere i jagtafdelingen består af yderst erfarne jægere, som er kvalificeret til at give rådgivning på et højt fagligt niveau og dele ud af deres ekspertviden.

I butikken er der meget fokus på at tilbyde en god service, hvor ærlighed og tillid kommer i første række. Medarbejderne har igennem deres mange år i branchen udviklet evnen til at finde de helt rigtige brugte rifler til vores kunder, ved bl.a. at spørge ind til formål og andre relevante ting.

Størstedelen af vores medarbejdere i jagtafdelingen er riffeljægere, og praktiserer selv meget bukkejagt, krondyrjagt og forskellige former for drivjagter. Derudover har mange været afsted på forskellige riffel jagtrejser, for at udfordre sig selv og for at få helt unikke oplevelser.

Indskydning

Når du køber en brugt riffel hos os, tilbyder vi helt unikke muligheder, som du ikke finder andre steder i Danmark. Det er let at komme ned og indskyde sin brugte riffel i vores skydekælder, hvor du bl.a. kan kontrolskyde efter montering af sigtekikkert. Vi tilbyder både muligheden for at du selv kan indskyde din brugte riffel, men også indskydning med vejledning fra en instruktør inden for åbningstiderne. Tidsbestilling er ikke nødvendigt, når din riffel skal indskydes. 

Pleje og vedligeholdelse

Uanset om du køber en ny eller brugte riffel, er det næsten altid en forholdsvis stor investering. Derfor at det vigtigt at passe godt på din riffel, selvom den er brugt. Det er først og fremmest vigtigt at have noget ordentlig rensegrej til rifler. Derudover er der olie til metallet - Solvent olie til indvendigt i løbet og forskellige skæfteolier, så din brugte riffels skæfte ikke udtørrer. Rifler skal altid tørres af efter brug, så evt. skidt eller vand ikke laver mærker på våbnet.

Når du har været på jagt, er det vigtigt for nye såvel som brugte rifler at komme ud af foderalet. Dette gøres for at undgå at kondensvand, som kan resultere i rust. Helt generelt skal alle våben som hovedregel stå tørt.

Har du spørgsmål til vores sortiment af brugte jagtrifler, eller andet om dit våben du er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. eller mail.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre