100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Gennemløber

Gennemløbere er super populære og krogsætningen er eminent, da fisken ikke kan bruge agnen som "brækstang".Her hos Korsholm har vi samlet alle de bedste og mest populære gennemløbs blink på markedet. Du kan finde dem allesammen her i kategorien.

MO Inline Trout

Gennemløber til fiskeri

Gennemløber

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af gennemløbere. I denne kategori kan du finde alle de forskellige kendte gennemløber blink til fiskeri. Du finder f.eks det meget populære Præsten gennemløbs blink og mange, mange flere. Find din næste gennemløber lige her hos Korsholm.

Generelt om vores gennemløber

Her i kategorien kan du selvfølgelige finde hele vores store udvalg af gennemløbere, så hvis du er på udkig efter gennemløber blink, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig blandt vores gennemløbere rigtig mange kendte mærker indenfor gennemløbere, som f.eks Præsten, Hansen og Henry. Vi har her hos Korsholm beskæftiget os med fiskeri i mange år, så hvis du har spørgsmål til gennemløber rig eller gennemløber montering, så står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig. Udover gennemløbere, så har vi nærmest også alt fiskegrej mellem himmel og jord, hvor der muligvis også er andet som du kan bruge til dine gennemløbere, f.eks hvis du leder efter en gennemløber mappe, kan du finde en mappe i vores kategori med forfangsmapper, eller hvis du leder efter anden opbevaring til gennemløbere, har vi både grejbokse og fisketasker. Vi har i denne kategori altid faste lave og billige priser på vores gennemløber, og til tider har vi også udsalg, hvor du kan finde nogle ekstra gode gennemløber tilbud. Her hos Korsholm har vi nærmest alle slags gennemløber til fiskeri, om du så leder efter en Hotshot gennemløber, en Sømmet gennemløber eller bare en gennemløber der kan bruges til put and take. Det kan også være du leder efter et gennemløber forfang, så er der muligvis et i vores kategori med forfang som passer lige præcis til dig. Husk at vi altid står til rådighed til at vejlede og hjælpe dig med hvordan du bedst muligt fisker med gennemløber.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her