100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

ABU Mo Inline

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af ABU Mo Inline. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste ABU Mo Inline lige her på Korsholm.dk

ABU Mo Inline

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af ABU Mo Inline.

Svenske Abu Garcia introducerer netop nu en uhyre spændende tilføjelse til den dansk udviklede serie af deres populære gennemløbsblink med navnet MO INLINE, nemlig en lille UL-version på blot 6 gram, som er det oplagte valg til fiskeri efter bl.a. sky havørreder på kysten, eller selektive regnbueørreder i P&T-søen. MO INLINE UL-serien omfatter hele 12 udvalgte og forførende farvekombinationer, hvoraf 8 farver er målrettet fiskeriet i P&T-søerne, mens 4 farver er effektive gengangere fra kystversionerne på 16 og 24 gram.

MO INLINE-gennemløbsblinket har alle de egenskaber, som man forventer af en effektiv gennemløber. Det kan fiskes med forskellige hastigheder uden at miste sit bevægelsesmønster, som er varieret med jævne udslag, og ved spinstop vil MO INLINE falde mod bunden i en sidegående og roterende bevægelse. MO INLINE UL leveres i forpakning med både enkelt- og trekrog i ultraskarp kvalitet, samt tilhørende stop-perle, solid-ring og split-ring for perfekt montering og sikker krogning. MO INLINE har fra starten af vist sig at være et uhyre effektivt gennemløbsblink, uanset om målet har været havørreder, havbars, makrel eller hornfisk, og med de nye 6 grams versioner er mulighederne blevet udvidet yderligere.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre