100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Brugte kombinationsvåben

Hvis du søger efter et brugt kombinationsvåben, så kan du i denne kategori se hele vores udvalg. Husk at inden salg bliver våbnene altid tjekket igennem og serviceret af vores egne våbenmekanikere.

Brugte kombinationsvåben

Her i kategorien finder du hele vores udvalg af brugte kombinationsvåben. Siden vil løbende blive opdateret i takt med at vi sælger nogle af disse eller at vi får nye brugte kombinationsvåben ind. Hvis du hellere vil se på nye våben kan du kigge i vores kategori med nye kombinationsvåben. Her kan du i hvert fald nemt finde et brugt kombinationsvåben om så det er brugte bockbücksflinter eller brugte drillinger.

Om vores brugte kombinationsvåben

Her på siden kan du finde et stort udvalg af brugte kombinationsvåben, hvor du ofte kan være heldig at finde brugte våben fra kendte mærker som BaikalBlaser og mange flere. Du finder også her et bredt sortiment af både bockbücksflinter og drillinger. Find dit næste brugte kombinationsvåben lige her hos Korsholm.

Drilling

Når det kommer til drillinger, kan man i mange tilfælde lige så godt købe en brugt kontra en ny. De ældre brugte drillinger har ofte flotte indgraveringer med vildtmotiver samt mange andre lækre og sjove features, som ikke laves i samme grad mere. Drillingen består af to haglgevær løb og ét riffelløb. Dette gør at man kan skyde til alle vildtstørrelser, hvilket kan være meget nyttig på en skovjagt, hvor man f.eks. både kan møde fuglevildt og råvildt. På denne side finder du vores udvalg af brugte drillinger i alle prisklasser. I sortimentet finder du bl.a. Merkel drillinger, Sauer drillinger, Krieghoff drillinger og mange flere. Udover de mange forskellige brands, kommer de brugte drillinger også en mange forskellige kalibre. Har man en unik og speciel præference inden for riffelkalibre, er en brugt drilling ofte vejen at gå, da de fås i kalibre, som ikke produceres meget mere.

Bockbücksflinte

En brugt bockbücksflinte kan ofte være lige så god som en ny, og er ofte en bedre køb, da man får den til en væsentlig lavere pris. Bockbücksflinter var før i tiden utrolig populære, men bliver så småt mere og mere brugt igen. Køber man en brugt bockbücksflinte kan det ofte være en god ide at montere optik, så man har mulighed for at skyde vildt på længere afstand. Mange af de brugte bockbücksflinter kommer dog allerede med en kikkert monteret. På denne siden finder du et godt udvalg af brugte bockbücksflinter til rigtig billige priser. Der er noget i alle prisklasser og fra mange populære brands, så der er noget til enhver smag.