100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Sordin

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Sordin. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Sordin produkt lige her på Korsholm.dk

Sordin

Sordin er et kvalitetsmærke indenfor høreværn og tilbehør dertil. Brandet er lokaliseret i Sverige og har mere end 30 års erfaring med fremstilling og udvikling af høreværn. Erfaring skaber kvalitet, hvilket Sordin i høj grad bevidner. Du er velkommen til at tage et kig i vores Sordin sortiment og finde det høreværn, som passer perfekt til dig og dine behov.

Hvad er Sordin

Sordin er resultatet af Wikmanshyttans opkøbelse af MSA Sordin AB. Sammen har de en klar målsætning om at Sordin beskyttelsesudstyr, skal være blandt det førende på markedsplan. Sordin har leveret beskyttelsesudstyr globalt, i mere end 30 år, med speciale indenfor udvikling af høreværn. Sordin er lokaliseret i Sverige og tilbyder høreværn til brug i forbindelse med jagt, militær, industri og skov samt haveregi. 

Hvorfor anvende Sordin beskyttelsesudstyr

Sordin har en lang karriere indenfor produktion og udvikling af beskyttelsesudstyr, hvilket genspejler sig i Sordins produkter. Derudover er det en fællesnævner for Sordins produkter, at de er komfortable, og har et stilrent design. Derudover udvikler Sordin produkter, med henblik på anvendelse i militæret, hvilket vidner om deres kvalitetsniveau. Derudover har Sordin et enormt fokus på komfort, for at give dig de bedste betingelser for at ramme plet, eller bare udføre din funktion optimalt. Alle ved hvor svært det er at koncentrere sig, hvis der konstant er en smerte eller en ubehag tilstede. Dette har Sordin forsøgt at eliminere ved polstring af langt de fleste af deres hovedbøjler, samt bløde puder omkring ørene.

Høreværn som Sordin beskyttelsesudstyr

Høreværn blev udviklet i sammenhæng med industrialiseringen. Sordin fører historien videre. Høreværn gik fra “blot” at lukke støj ude, til at være fremstillet med en masse smarte funktioner. Nogle kan man radio i, og har et aux-stik, andre indeholder mikrofoner, så du kan kommunikere med andre gennem larmen.

For at finde det rigtige høreværn er det vigtigt at kende det støjniveau, hvor høreværnet skal anvendes. Støj måles i decibel (dB) og kan nemt måles ved brug af eksempelvis en smartphone, hvor der findes adskillige apps til det formål, heriblandt Noise Exposure.

Høreværn beskytter mod en del af støjen, men ikke det hele. Til dette formål findes der SNR-værdi, som angiver høreværnets dæmpelse af støj. Dernæst skal høreværnets SNR-værdi trækkes fra lydniveauet, på det sted, hvor du påtænker at anvende det. Her skal summen gerne være mellem de 70-75 dB.

Sordins elektroniske høreværn

Sordins elektroniske høreværn, er som navnet antyder elektroniske, hvilket har en række fordele. Alt efter hvilken Sordin model er, er der mange fede funktioner ved disse.

Sordin Supreme Pro modellen

Fælles for Sordins elektroniske høreværn tilhørende Supreme Pro modellen er, at de     beskytter dig mod høje lyde fra dine omgivelser, men giver dig samtidigt mulighed for at høre ikke farlige lyde. Derfor kan du nemt føre en samtale eller få instrukser med disse elektroniske høreværn. Derudover har disse elektroniske høreværn, vandtætte rum til batterierne, samt komfortabel hovedbøjle og ringe.

Generelt fremstiller Sordin elektroniske høreværn, med hovedbøjle men også med hjelmmontering.

Sordins almindelige høreværn

Hvis du “bare” har brug for at beskytte dine øre mod støj er Sordins almindelige høreværn helt perfekte. De er super lette og er fremstillet med almindelig hovedbøjle, mens andre også kan monteres på hjelme. 

Sordins tilbehør til høreværn

Hvis du arbejder i varme miljøer eller generelt i situationer, hvor du kan blive beskidt, er det naturligt at ville holde en god hygiejne. Derfor har Sordin udviklet en række produkter, som muliggør dette. Sordin har udviklet adskillige forskellige puder og indlæg, som kan udskiftes efter behov. Hvorved du kan holde en god hygiejne, og have et høreværn i topkvalitet.

Hvorfor anvende Sordin høreværn

Man kan være tilbøjelig til at spekulere i, hvorfor man overhovedet skal investere i et høreværn. Svaret er simpelt nok: for at beskytte din hørelse. Hvis ikke man anvender høreværn, kan man risikere at få en støjskade. En støjskade betyder, at man har en hørenedsættelse, som skyldes en ydre lydpåvirkning. Støjkilder, som det kunne være en god idé at beskytte dig mod, gælder hvis du er i et miljø, hvor der indgår en af følgende: tung lastbil, råb, byggeplads, fly der letter, diskotek/koncerter, leg i klasselokale/børnehave. Støjskader opstår når sansecellerne i det indre øre er skadet. Disse kan ikke repareres, hvorfor det giver god mening at passe på dem, så godt som man kan.

Udover hørenedsættelser, kan man risikere at udvikle tinnitus, hvor man typisk konstant høre en hylen for ørene.

Hvad er lyd

Lyd er svingninger som opstår på baggrund af ændringer i lufttrykket. Om lyden er høj eller dyb afhænger af dens frekvens, som måles i hertz. Os mennesker kan ca høre fra 20-20.000 hertz. Lydstyrken måles i hertz og siger noget om lydens intensitet. 

Der findes to former for bølger: længdebølger og tværbølger, længde bølger udbreder sig på langs med udbredelsesretningen, mens tværbølger, som navnet antyder, bevæger sig på tværs af udbredelsesretningen.

Hvordan fungerer øret

Øret fungerer ved at det synlige øre, fungerer som en tragt for lyden. Hernæst sættes trommehinden i svingninger, hvorved den skiftevis trækker og skubber i væsken inde i øret. Derudover sidder der på trommehinden, en lille knogle kaldet hammeren, som i et sammenspil med to andre knogler stigbøjlen og ambolten, sætter bevægelser ind i sneglen, hvor der er små fimrehår. Når disse fimrehår bevæger sig, sender de et signal til hjernen, ved hjælp af hørenerven. Dette signal fimrehårene udsender, er det vi opfatter som lyd.

Korsholms udvalg af Sordin beskyttelsesudstyr

Hos Korsholm tilbyder vi et bredt udvalg af Sordins sortiment. Vi tilbyder adskillige modeller af Sordins elektroniske og passive høreværn, samt tilbehør dertil. Derudover tilbyder vi også engangs ørepropper.

Kig ind forbi og find det Sordin beskyttelsesudstyr som dækker dine behov

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde det helt perfekte Sordin høreværn, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre