100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Guideline fluestænger

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Guideline fluestænger. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Guideline fluestang lige her på Korsholm.dk

 

 

Guideline fluestænger

Hvis du leder efter fluestænger fra Guideline, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig et stort udvalg af fluestænger, så du nemt kan finde en billig fluestang fra Guideline. Guideline er oprindeligt en norsk virksomhed, som har specialiseret sig inden for fluefiskeri. Guideline har lavet deres eget udstyr til fluefiskeri lige siden 1991, og lige siden 1993 hvor Guideline navnet blev officielt registreret, har de produceret kvalitets fluestænger til fluefiskere overalt på kloden.

Her finder du markedets bedste fluestænger, Guideline fluestang, Korsholm har en kæmpe udvalg i fluestænger fra Guidelline. Om du vælger Fario, Elevation,Stoked, LPX, NT8, så får du kvalitet for enhver krone.

Guideline designer og udvikler sine fluestænger med et mål for øje. At give dig som fluefisker de allerbedste oplevelser ved vandet. Guidelines produktchef Leif Stävmo har meget lang erfaring i udvikling af stænger. At vælge de rette komponenter, de rigtige grafitstrukturer ect. for at ende op med et produkt som er blandt de allerbedste i sin klasse. Valg af fluestang handler meget om følelser og forskellige præferencer indenfor ønskede brugsområde – både type af aktion og også udseende. Hos Guideline ser de på hver stang som unik og som bliver bygget til at passe sit brugsområde. Det betyder faktisk, at der inden for samme stangserie kan være variation i aktion mellem de forskellige modeller. Herunder er en hurtig pejling på hvad som kendetegner de forskellige serier.

Guidelines Kaitum, Laxa og Epik kits er sammensat for begynderen som ønsker en rigtig god start på karrieren som fluefisker. Stængerne er lette at kaste med og tolererer meget de kastefejl som ofte opstår hos nybegyndere.

EXP5 er også en ”entry”serie som giver dig rigtig meget pengene. Aktionen er middelhurtig og er tilgivende for kastefejl.

Elevate er en komplet serie med en- og tohåndsstænger i mellemprislejet. Det er meget lette og præcise stænger med et hurtigt tilbageslag. Tohåndsstængerne i serien er middelhurtige og inspireret af aktionen fra nogle af Guideline mest populære modeller gennem tiden.

LPXe er Guidelines mest ikoniske serie og har næsten har fulgt Guideline fra dag et. Serien blev redesignet i 2017 og består af enhånds, Switch og tohåndsstænger som typisk har en trekvart hurtig aktion

Fario Classic og Fario CRS er to serier som er dedikeret til ørredfiskeriet. Fario Classic har en dybere aktion som passer til fluefiskere på alle niveauer, Fario CRS er hurtige, præcise og superlette stænger, som henvender til den erfarne fluekaster.

RSi er Guidelines serie med stænger til saltvandsfiskeri, RSi har en hurtig topaktion - en aktion som også er populær blandt gedde- og ørredfiskere. 

LXi er en serie som er specielt tilpasset fiskeri efter havørred og laks i åen og elven. Disse stænger har en hurtig dyb aktion med kort slag og spændstige toppe som tåler store forskelle på linetype og vægt. LXi leveres som 5 og 6 delt, så de er praktiske, når du er på langtur. 

NT8 er det ypperste inden for Guideline fluestænger. Den nyeste generation af IM8 High Tensile Carbon med Nano-Tube forstærkningsteknologi. Premium kork, meget lette i vægt, stærke klinger, medium/hurtig aktion og en fantastisk tilbageslagshastighed. NT8 stænger er 5-delt i enhånds og 6-delt i tohånds-udgaverne.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre