100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

LPX Chrome Double Handed

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af LPX Chrome Double Handed. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste LPX Chrome Double Handed produkt lige her på Korsholm.dk

LPX Chrome Double Handed

LPX Chrome fluestænger er designet og bygget med en helt ny Guideline stang aktion. De har en ¾ dyb ladnings proces og kraft, der slår ind tidligere i kastet, uden at ofre hastigheden i stængerne. De har en lethed, stabilitet og hurtig reaktions tid, der forbinder dig med dine kast på en helt ny måde. LPX Chrome enkelthåndsstænger er kraftfulde og designet til å-fiskeri efter laks, havørreder og steelhead. En premium fluestang stablet fuld af funktioner, sjældent set til disse priser.

LPX Chrome stængerne har specialdesignet hjulsæde og korkgreb af FLOR kvalitet med gummi-kork forstærkninger til at modstå tidens slid og hårde dage på vandet. Aktionerne justeres for hver model og længde, for at sikre at du får det bedste kaste- og fiskeredskab til rådighed til en given fiskesituation. Til modellerne i 12'3", 12'6" og 12'9" længder anbefaler vi Guidelines kompakte 3D+ skydehoveder eller 4D Compact Body & Tip konceptet. Stænger fra 13'9" til 15'9" vil præstere fremragende med de originale 4D- og 3D+ skydehoveder.

12'6 #7/8 4pc - er en mere og mere populær model. Fantastisk til små til mellemstore åer og floder som i Danmark og Island. Ultralet stang med fremragende stabilitet og respons, der vil holde dig i gang i timevis med lethed.

12'9 #8/9 4pc - Denne stang fungerer i en bred vifte af åer og floder fra små til mellemstore. Perfekt til de sommerdage hvor vandet er lavt. En stang, der virkelig forbinder dig med kastet på en helt ny måde. En model som Guideline har udråbt som en  af deres favoritter!

13'9 #9/10 4pc - Hvis du vil have EN stang til at dække det hele - er det her. Let vægt og en sprød, medium hurtig aktion med masser af kraft. Designet til at håndtere enhver kastestil og alt fra synkende til flydende liner med større fluer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her