100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Elevation enhånds

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Elevation enhånds. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Elevation enhåndsstang lige her på Korsholm.dk

Elevation enhånds

Simpelt og enkelt. Uden tvivl den bedste stangserie som Guideline nogensinde har lavet i denne prisklasse! Udseendet, komponenterne, finishen, den lave vægt og balancen af ​​disse Guideline Elevation stænger er bemærkelsesværdige. Guideline Elevation fluestænger er en komplet stangserie bestående af i alt 8 stænger. Sortimentet varierer fra den lille lækre 9' #5 lavet til det letteste ørredfiskeri til den mere kraftfulde 14' i # 9/10 til det tungeste laksefiskeri, imellem de to finder du stænger, der passer til ethvert behov. De lettere enhåndsmodeller har en jævn og blød aktion, der passer til en bred vifte af fluefiskere, uanset kastestil.

Om Guideline Elevation enhånds fluestang

Enhåndsstængerne fra klasse 6 og opefter har en hurtigere og mere kraftfuld aktion, som giver et godt "kick" til længere kast og krævende fiskepladser. Aktionen i de lette og velafbalancerede tohåndsstænger er tilpasset den skandinavisk stil med korte kastebevægelser for effektivt og energibesparende fiskeri - og hvem gør det bedre end Guideline.

Elevation tilbyder fantastisk meget for pengene og giver dig kvaliteter, der er meget vanskelige at finde på dette niveau. Guideline Elevation stængerne fremstilles på samme fabrik som Guidelines 1. klasses Fario CRS stænger, som gør det muligt for Guideline at bruge samme type teknologi og knowhow i denne serie. Guideline Elevate flustænger findes også som tohånds og switch.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her