100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

LPX Chrome

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af LPX Chrome. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste LPX Chrome produkt lige her på Korsholm.dk

LPX Chrome

Hemmeligheden bag LPX Chrome seriens distinkte aktion er Guidelines C.A.P M4.0™-teknologi, et avanceret carbon-layup, der skaber et unik flex i stangen, der har det hele. Aktionen beskrives bedst som medium hurtig, progressiv med hurtig restitution. Topsektionen har stor stabilitet til at lave smalle loops og kraften til at løfte tunge synkende liner. Under kastet bliver du nemt forbundet til de nederste dele af stangen, hvilket giver en bemærkelsesværdig spark/katapult effekt i stoppet. Dette lader dig levere lange kast med næsten ingen kraft. Den unikke sidestabilitet i LPX Chrome gør, at fluelinen følger stangen ekstremt godt, når du svinger og roterer stangen under kastet. Det fører til mere præcise kast, højere linjehastighed og flottere loops. En helt ny aktion, der vil sætte standarden for Guidelines fremtidige fluestænger.

LPX Chrome-stængerne har specialdesignet hjulsæde og korkgreb i FLOR-kvalitet med gummi-kork-forstærkninger til at modstå slid over tid og de hårde dage på vandet. Disse 9´9 #6, 7 og 8 er bygget til at bære større fluer, der er perfekte til både havørreder og laks. Klassificeringen på disse stænger er spot-on og giver ingen grund til at overbelaste. Påtænker du at fiske med skydehoveder, så anbefaler Vi Guidelines Compact 3D+, 4D Compact multi tip, eller Guideline ULS hovederne.

LPX Chrome fluestænger er designet og bygget med en helt ny Guideline stang aktion. De har en ¾ dyb belastning og kraft, der slår ind tidligere i kastet, uden at ofre hastigheden i stængerne. De har en lethed, stabilitet og hurtig reaktions tid, der forbinder dig med dine kast på en helt ny måde. LPX Chrome enhåndsstænger er kraftfulde og designet til å-fiskeri efter laks og havørreder. En premium fluestang stablet fuld af funktioner, sjældent set til disse priser.

LPX Chrome SH 9'9" #6 - en stang, der giver dig det bedste fra to verdener. Sniger fiskeri, men stadig kraften til at håndtere sværere fiskesituationer. Klassifikationen på disse stænger er spot-on og giver ingen grund til at overbelaste. Perfekt til vandrende ørreder, havørreder og grills. Hvis du bruger et skydehoved, anbefaler vi Guidelines 3D+ Compact eller deres ULS liner. Et hot tip er at bruge Guidelines WF Bullet line, hvis du vil fiske efter havørreder og store bækørreder opstrøms, med skumfluer.

LPX Chrome SH 9'9" #7 - er bygget til at bære større fluer, når du jagter vandrende ørreder, havørreder og laks. Klassificeringen på disse stænger er spot-on og giver ingen grund til at overbelaste. Vi anbefaler at bruge den med et skydehoved som 3D+ Compact eller Guidelines ULS-liner. Et hot tip er at bruge vores WF Bullet line Hvis du vil fiske efter havørreder og store bækørreder opstrøms med skumfluer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her