100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Termokrus

Hvad enten du ønsker krus med eller uden hank, i plast eller i stål, så kan du finde det blandt Korsholms brede udvalg af termokrus, som du selvfølgelig kan anvende både til kolde og varme drikke alt efter, hvad du har lyst til.

Termokrus

Her kan du se hele vores udvalg af termokrus og termokopper. Termokrus og termokopper er perfekte til stortset alle outdoor aktiviteter. Det at man kan nyde en kop varm kaffe ude i naturen med sin termokop er helt perfekt. Find termokrus og termokopper lige her.

En kop/krus på farten

I dagens samfund er der knap tid til at nyde en dejlig varm kop kaffe, thé eller kakao om morgenen, men dette problem afhjælper både termokopper og termokrus. Disse slags kopper adskiller sig fra alle andre kopper, da disse termokopper og termokrus består af særligt materiale, som holder din væske varm dagen lang. Derved kan du stadig nyde din varme drik om morgenen, nu bare i bilen eller andet transportmiddel. Dette er også grunden til at termokopper og termokrus har oplevet en stigende popularitet gennem de seneste år. Termokopper og termokrus giver dig også mulighed for at have mindst muligt oppakning med, da du her har en termokande og kop samlet i et produkt.

Det smarte med termokopper og termokrus er at du kan pakke en varm drik hjemmefra og derved varme dig på den senere, f.eks. hvis du var på eventyr i naturen i køligere vejr, eller du kan pakke en kold drink hjemmefra og afkøle dig med den, senere på turen.

Termokop 

Termokopper indeholder mange fordele, det er oftest disse som bruge “to-go” fordi termokopper som oftest er lavet med låg, hvorved du undgår at spilde din kaffe udover dig selv eller i din bil. Termokopper kommer i mange typer, farver og udformning. Hvorved du frit kan vælge den termokop som passer til dig og dine behov. Termokopper behøves ikke at være store og klodsede, men i stedet stilrene og æstetiske, hvorved hele udtrykket bliver væsentligt bedre. Termokopper er en storfavorit på de kortere udflugter og er flittigt brugt af frilufts elskere. Termokopper får jobbet gjort, og så gør det heller ikke noget, at de oveni også er pæne at kigge på.

Termokrus

Termokrus har mange fordele i forhold til varmeisolerende egenskaber. Termokrus holder din drik varm eller kold, dagen lang alt efter ønske. Termokrus er typisk minde friluftsliv-agtige i deres udtryk, og bliver ofte brugt i hjemmet eller på arbejdet. Termokrus er meget pæne og minimalistiske i udtrykket hvoraf de synes at være mere elegante.

Kvalitet og pris af termokopper & krus

Hos Korsholm går vi meget op i at tilbyde varer i høj kvalitet, derfor kan du opleve at kvaliteten af termokrus og termokoppen afspejler sig uundgåeligt med prisen. Kvaliteten er altid vigtigt og særligt ved et produkt som termokopper og termokrus, da kvaliteten af disse tydeligt vil kunne mærkes i forhold til, hvor lang tid din drik kan holde sig varm eller kold - alt efter ønske.

Vedligeholdelse af termokopper & krus

Før du anskaffer dig et termokrus eller termokop er det vigtigt at du laver en behovs afstemning, desto mere du skal bruge termokoppen eller termokruset, desto vigtigere er det at investere i et kvalitetsprodukt. I forlængelsen af levetiden for sit produkt er en god vedligeholdelse særdeles vigtigt, det er ikke særligt omstændigt, men har stor betydning i længden. De generelle retningslinjer forlyder at man får gjort termokoppen og termokruset ordentligt rent, samt for undersøgt om det pågældende produkt kan tåle at komme i opvaskemaskinen, samt at sørge for at låget fastsættes ordentligt, så det mulige silikone-lukning i låget for bedst muligt overlevelsesmuligheder.

Lækkert sortiment 

Vi har et lækkert sortiment af Termokrus og Termokopper fra mærker som Stanley, som giver dig de bedste betingelser for en succesrig tur, om det så er på vej på arbejde eller ude i den vilde natur, den lader vi være op til dig.

Kom ind og besøg os

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde den helt perfekte dame vandrestøvle, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.