100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Lokkegæs

Skal du have optimeret dit udvalg af gåselokkere inden den store gåsejagt, så er denne kategori det helt rigtige sted at kigge. Her er lokkegæs i flere forskellige kvaliteter, faconer og prislag.

Lokkegæs

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af lokkegæs. Så hvis du er ved at gøre klar til den store gåsejagt, så er kommet til det helt rigtige sted. Her i kategorien finder du udelukkende gåselokkere, så hvis du leder efter en anden form for lokker, så kan du prøve at kigge i vores kategori med lokkefugle. Find en lokkegås lige her på siden.

Lokkegæs med flock vs. uden flock

Mange lokkegæs er efterhånden malet med den samme revolutionerende matte og ultravedhæftende maling, som du kender fra Avian-X lokkeænder. Gæssene skinner ikke ved test med UV lys, som efter sigende svarer til gæssenes syn, og malingen skaller ikke af, som efterhåneden er et velkendt problem med de billigere lokkefugle og lokkegæs. Nogle gåsejægere er forståeligt nok skeptiske og holde fast ved de traditionelle lokkegæs med flock. Men den nye generation af lokkegæs som f.eks Avian-X er synonymt med innovation, og det internationale marked efterspørger i stigende grad lokkegæs uden flock, da de færreste jægere håndterer deres lokkefugle med fløjlshandsker, og flocken slides af forholdsvis hurtigt.

Generelt om vores kategori med lokkegæs

Her i kategorien finder du som sagt hele vores online udvalg af lokkegæs, som du kan købe her online på vores webshop, eller i vores fysiske butik på jægervej 5, Skjern, Danmark. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på alle vores lokkegæs, samt har vi engang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan finde et ekstra godt lokkegæs tilbud. Her i kategorien kan du f.eks finde vores lokkegæs sæt som både består af lokker til gæs, lokkekald, bæretaske til gæs samt forskelligt opstilling udstyr til lokkegæs, som f.eks en montagepind. Her i kategorien finder du udelukkende nye lokkegæs, hvilket vil sige at de aldrig har været brugt. Her i kategorien finder du flere forskellige slags lokkegæs, som f.eks lokkegæs grågås. Som sagt så sælges vores lokkegæs både her på hjemmesiden og i vores butik, så hvis du leder efter lokkegæs til salg, så kan du helt sikkert købe en her. Her i kategorien har vi både lokkegæs skaller og lokkegæs flydende, så du kan finde en som passer lige præcis til din foretrukne jagttype. Find din næste lokkegås lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre