100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Lokkeduer

Vores alsidige udvalg af lokkere til duejagten tæller både duekarrusel, lokkeduer på pind og løse lokkeduer, så du kan finde den type, du foretrækker til din jagtform. Se iøvrigt hele vores sortimentet af lokkere i kategorien lokkefugle.

Lokkeduer

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af lokkeduer. Vi har her i kategorien et stort udvalg af lokkeduer så du kan finde mange forskellige typer duer til jagt. Hvis du hellere vil se hele vores udvalg af lokkere, kan du se hele vores udvalg i vores kategori med lokkefugle. Her i kategorien finder du udelukkende lokkeduer i mange forskellige former, som f.eks duekarrusel, lokkedue på pind eller løse lokkeduer.

Om vores lokkeduer

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af lokkeduer som du kan bruge til jagt. Du finder i denne kategori både lokkeduer med flock og uden flock, så du kan finde en lokkedue som passer lige præcis til dig og din jagt type. Du kan i denne kategori også finde lokkeduer med bevægelige vinger samt hvor du er låst til siden af duen, få et mere statisk og siddende udseende. Der findes mange forskellige lokkedue opstillinger så hvad der passer bedst for dig, er helt op til dig, om du foretrækker dem siddende, på spyd, eller næsten flyvende. Du kan i denne kategori med lokkeduer også finde en duekarrusel med 4 arme som du også kan bruge med fordel på jagten. Som sagt så finder du i denne kategori mange forskellige slags due lokker, om det så er lokkeduer med flock eller uden flock. Find din næste lokkedue her.