100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Lokkekald

Oplev det unikke i at kunne kalde vildt helt tæt på ved hjælp af et naturtro lokkekald. Her i kategorien har vi et bredt udvalg af forskellige typer lokkekald, som med passende øvelse kan udsende meget realistiske lyde, der får dit bytte ind på skudhold.

 

 

Lokkekald

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af lokkekald. Vi har i denne kategori samlet et stort udvalg af lokkekald, så det er lige meget om du leder efter et kald til Buk, Ræv, gås eller and, så har vi det her i vores kategori med lokkekald. Køb dit næste lokkekald til jagten lige her hos Korsholm.

Om lokkekald

Det at bruge den ene eller anden form for lokkekald, er efterhånden meget populært her i Danmark. Dette skyldes særdeles den helt unikke oplevelse af at kunne kalde et vildt helt tæt på, helt indtil det er på skudhold. Der findes utrolig mange forskellige lokkekald, og hvad der passer aller bedste til lige præcis dig og din jagtstil kan være utrolig svært at sige. Det afhænger nemlig meget om hvor meget tid du er villig til at øve på dine lokkekald, da det kan tage rigtig lang tid at blive rigtigt god. Dog findes der hertil flere forskellige typer lokkekald alt efter hvilket niveau du er på, f.eks hvis du er begynder, så findes der mange lokkekald som er lavet mere brugervenlig og derfor naturligt hjælper dig med at få den helt rigtige lyd. Men der er også de lidt svære lokkekald som er fokus på den hyper realistiske lyd, som kan være noget svære at lære og anvende. Så alt i alt handler det at finde et lokkekald om at finde et der passer til dit niveau eller det niveau du gerne vil op på.

Lanyard til lokkekald

Dette er en form form rem eller halskæde man har om halsen som ens forskellige lokkekald kan sidde i. Med en lanyard til lokkekald har du altid styr på dine lokkekald. Man kan hurtigt bytte til et nyt lokkekald og kan bare slippe kaldet, når du skal afgive skud. Dangate´s lanyard er udført i en virkelig lækker kvalitet. Dobbelt flettet med en bred rem over nakken, så den er bekvem at have på. Man kan herefter nemt sætte sine lokkekald fast i løkkerne.

Nordik vildsvin lokkekald

Et vildsvin lokkekald er nyttigt, når der skal jages vildsvin. Selv hvis vildsvin sommetider kommer til lyden af ​​denne indkaldelse, tror vi, at det primære formål er at lave en "lyd-camouflage" for dig selv, når der stalkes vildsvin. I afgrøderne møder du ofte vildtsvin på meget tætte afstande, når du støder på disse vildsvin, selvom du har vinden i den rigtige retning, vil vildsvinene ofte blive meget mistænkelige og løber væk. Når du ser dem hæve deres hoved og hale, skal du bruge dette lokkekald til at berolige dem. Vi mener, at hvis vi kan få vildsvine til at tænke, at der er flere vildsvin rundt omkring dem, så vil de føle sig mere trygge, og derved ikke løbe afsted med samme hast. Mange gange virker dette fantastisk.

Sommetider kommer yngre vildsvin direkte til kaldet, ofte 2-3 år gammel keiler. Du kan også bruge lokkekaldet, når du sidder på en foderplads og forsøge at få de vildsvin i nærheden af dig til at komme til foderet. Kaldet Nordik Wildboar (vildsvinekald) leveres også med en instruktionsfilm lavet af Mikael Tham.

Generelt om vores lokkekald

Som sagt så har vi her i kategorien et stort udvalg af lokkekald, som du kan bruge til din jagt. Lokkekald kan i mange tilfælde være et rigtig effektivt værktøj på jagten, som f.eks når bukken er i brunst. I dette tilfælde kan et lokkekald til bukken nærmest fungere som en magnet der trækker bukkene til sig. Men det rette lokkekald øger du chancen for en succesfuld jagt. Brugen af lokkekald bliver mere og mere populært på jagten, dels fordi det at tilkalde vildt til skudhold kan give en helt særlig oplevelse.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre