100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Rævekald

Her i kategorien kan du finde vores sortiment af rævekald. I denne kategori finder du derfor et stort udvalg af lokkekald til ræve, som virkelig kan øge dine chancer for en succesfuld jagt, når du er på rævejagt. Find et rævekald lige her i kategorien.

Rævekald

Her i kategorien kan du finde vores sortiment af rævekald. I denne kategori finder du derfor et stort udvalg af lokkekald til ræve, som virkelig kan øge dine chancer for en succesfuld jagt, når du er på rævejagt. Find et rævekald lige her i kategorien.

Om Rævekald fra Nordik Predator

Nordik Predator er førende i Skandinavien inden for lokkekald til rovdyr, klovbærende vildt og fuglevildt, hvortil disse rævekald er af højeste kvalitet og er værdsat af tusindvis af jægere både i og udenfor Skandinavien. Nordik Predators sortimentet dækker et bredt spekter af lokkekald til den kvalitetsbevidste jæger. I den lidt dyre ende af Nordik Predator rævekald, finder man f.eks pre-tuned, her er formålet ligesom stort set alle andre rævekald at lave lyde der imitere rævens byttedyr, uden at gå på kompromi med den nordiske regler og krav for rovdyr jagt. De lidt dyre lokkekald fra Nordik Predator har en bred vifte af byttedyr som kan imiteres samt er Nordik Predator lokkekald lavet meget brugervenlige, og er derfor letanvendelige. Desuden er disse rævekald lavet så smart at mundstykket ikke fryser til, selv under frostgrader. Faktisk er nogle af Nordik Predators Rævekald også blevet testet til at kunne tiltrække ræve i en 2 kilometers radius. Nordik Predator har rævekald både til de erfarne jæger, samt nybegyndere og nyjægere.

Generelt om vores kategori med rævekald

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af ræve lokkekald, hvor du primært kan finde kald fra Nordik Predator. Hvis du gerne vil lave den rigtige rævekald lyd, så er dette instrument det helt rigtige værktøj til din rævejagt. Vi har i denne kategori rævekald som kan imitere ræve byttedyr som f.eks mus, kanin, hare, og fugle, og faktisk kan nogle af vores Nordik Predator rævekald lave alle de forskellige lyde, som f.eks pre-tuned. Der er ingen tvivl om at Nordik Predator har lavet nogle af de bedste rævekald, og derfor er de også stærkt repræsenteret her i kategorien. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på vores rævekald, samt har vi engang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt rævekald tilbud. Find dit næste rævekald lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre