100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Gåsekald

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af gåsekald. Hvis du godt kan lide gåsejagt, og gerne vil finde et lokkekald hertil, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her i kategorien har vi nemlig samlet hele vores udvalg af gåsekald.

Gåsekald

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af gåsekald. Hvis du godt kan lide gåsejagt, og gerne vil finde et lokkekald hertil, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her i kategorien har vi nemlig samlet hele vores udvalg af gåsekald.

Gåsekald til grågæs

Her i kategorien kan du finde gåsekald til grågæs, som eksempelvis Zink interference. Dette gåsekald er opfundet af den Amerikanske Fred Zink, som er kendt for at lave lokkekald i verdensklasse og Fred Zink har desuden også vundet talrige priser i forskellige lokkekalds konkurrencer, så han ved hvad han laver. Fred har lavet dette Zink Interference gåsekald i et meget let materiale kaldet polycarbonat, som både giver en vis lethed men også en god robusthed som kan holde til at blive brugt i mange år. Normalt kan det være svært at frembringe den helt rigtige lyd til grågæs, da mange af de eksisterende gåsekald på marked kræver at man nærmest er ekspert i gåsekald. Hertil har Zink skabt et utrolig godt og letanvendeligt gåsekald, som stadig har en bred vifte af lyde, og som stadig kan bruges af de fleste gåse jægere, uden man behøver at være den helt store ekspert. Med dette gåsekald kan du let lave de højlydte kald som grågåsen laver for at få opmærksomhed fra andre gæs, samt kan du lave de lave lyde fra en flok gæs som fouragerer. Med den overlegne lydkvalitet som dette Zink Gåsekald besidder, forøger du markant dine chancer for at lokke selv den ældste og mest listige grågås ind på skudhold.

Generelt om vores kategori med gåsekald

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af gåsekald, hvor du kan finde nogle af de bedste gåsekald til jagt, ved at lave den helt rigtige gåsekald lyd. Her i kategorien har vi også altid en fast lav og billig pris på alle vores gåsekald, samt har vi en gang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være ekstra heldig at finde et godt gåsekald tilbud. Her i kategorien finder du mange af de populære gåsekald fra de populære producenter, så du bla. kan finde Faulks gåsekald og Dangate gåsekald. Finde dit næste gåsekald lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre