100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Andekald

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af andekald til jagt. Hvis du gerne vil øge dine chancer for en succesfuld andejagt, så kan et lokkekald til ænder være lige præcis det jagtudstyr som du leder efter. Find et andekald lige her på siden.

Andekald

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af andekald til jagt. Hvis du gerne vil øge dine chancer for en succesfuldt andejagt, så kan et lokkekald til ænder være lige præcis det jagtudstyr som du leder efter. Find et andekald lige her på siden.

Om andekald

Der findes rigtig mange forskellige slags andekald, med mange små forskellige funktioner og detaljer som adskiller dem fra hinanden. Her på siden kan du f.eks finde et andekald som Zink ATM, som har den innovative Z-cut no-Stick tonekanal, hvilket vil sige at du bedre kan lave en bredere vifte af kald, men samtidig også får et andekald der sikre at tonebladet (reedet) ikke sætter sig fast pågrrund af kulde, eller spyt. Dette Zink ATM andekald er perfekt til at gøre “det sidste stykke arbejde” når ænderne begynder at nærme sig. Ligesom alle andre kald fra Zink, så er dette andekald utroligt nemt at anvende og mestre, både som begynder og erfaren.

Generelt om vores andekald

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af andekald som giver dig en fordel under andejagten. Så hvis du er på udkig efter et andekald til gråand, andekald til krikand eller et andekald til pibeand, så kan du finde det her. Her i kategorien finder du nogle af de bedste andekald, som laver nogle af markeds bedste og mest realistiske andekald lyde. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på vores andekald, samt har vi engang imellem et form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt andekald tilbud. Så hvis du leder efter et andekald til din næste jagt, så kan du finde det her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre