100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Lokkeænder

Vi forhandler mange slags lokkeænder, og derfor går du i denne kategori ikke forgæves, hvad enten du leder efter gråænder, krikænder, pibeænder, hvinænder eller noget helt andet. Med gode og naturtro lokkeænder har du stærke kort på hånden til andejagten.

Lokkeænder

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af lokkeænder. Vi har alle mulige slags lokkeænder om du så leder efter gråænder, krikænder, pibeænder, hvinænder eller noget helt andet. Vi har her i kategorien samlet nogle af de bedste lokkeænder så du er bedre klædt på til andejagten.

Sillosocks Lokkeand flapper opstilling

Sillosocks lokkeand flapper er efterhånden et absolut “must” for enhver aktiv trækjagt jæger. Ved opstilling af denne type lokkeand skal man placér 1 eller 2 lokkeand flappere tæt ved dine andre lokkefugle, hvor efter bevægelsen fra vind vil få flapperen til at være synlig for de trækkende ænder på meget lang afstand. Vingerne vil “slå” i vinden og realistisk immitere en and, der er ved at lande.

Du behøver ikke særligt mange af disse flappe and lokker for at få en øget lokke effekt på de forbipasserende ænder.

Er du strandjæger, pramjæger eller jager du ved en sø, så ved du præcist, hvor ænderne vil lande, og kan placere din opstilling efter dette. Er du pramjæger, kan du selv lave et længere rør til at stikke ned i bunden og så sætte ande flapperen ned i røret. Du vil hurtigt opleve, at din trækjagt på ænder når helt nye højder.

Det er ikke uden grund at denne type vindlokkeænder efterhånden er de mest solgte lokkeænder i USA.

Om Aniva Lokkeænder

Amerikanske Avian-X lokkeænder sætter helt nye standarder for design af lokkeænder, så din andejagt bliver en endnu større og mere succesfuld oplevelse. Lokkeænderne har en special udviklet vægtet køl, så man bliver virkelig overrasket over, hvor naturligt lokkerne vugger og “svømmer” på vandet, også selv ved svage vindforhold. Avian-X lokkeænder er fremstillet i et blødere plastmateriale, der sikrer at malingen ikke krakelerer, og derfor kan holde i årevis. Avian lokkeænder er designet af Rick Johannsen og hans stærke team, som også er verdensmestre i skulptering af lokkeænder.

Rig’em Right Rig Drops

Disse 12 færdigriggede “drops” vil gøre livet meget lettere for dig. De brugsklare drops består af 90 cm lange liner til at koble direkte på dine lokkeand. De er herefter klar til at blive brugt og sat på langlinen, når du starter jagten. Lokkeanden forbindes til den korte dropline med den mindre rustfrie svivel med hægte, og herefter kan det hele kobles af og på langlinen med et snuptag. Dette gøres med den store rustfrie hægte, der nemt kan betjenes selv med jagthandsker på.

Om vores kategori med lokkeænder

Her i kategorien finder du et stort udvalg af kvalitets lokkeænder som kan bruges til jagt. Udover det store udvalg af lokkeænder, så har vi også altid en fast lav og billig pris på vores lokkeænder, og en gang imellem har vi også en form for udsalg, hvor du nogle gange vil kunne være heldig at finde et godt lokkeænder tilbud. Her i kategorien finder du alle mulige forskellige lokkeænder som kan bruges på forskellige, her i kategorien kan du f.eks finde lokkeænder i træ, brugte lokkeænder, lokkeænder på spyd og lokkeænder til vand og sø. ja vi har mange forskellige typer lokkeænder. Hvis du gerne vil se hele vores udvalg af lokkere til fugle, kan du se vores kategori med lokkefugle.