100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Duffelbags

Den store taske til beklædning og udstyr. En duffelbag er indrettet med ét stort rum, og kan bæres som almindelig taske, men også med skrå skulderrem og sågar som rygsæk. En alsidig taske, let at tage med, når du skal på farten.

Duffelbag

Her finder du alle vores duffel bags. Her finder du flere forskellige outdoor duffel bags som kan bruges til forskellige udendørsaktiviteter. En duffel bag er som regel en større taske, hvor der er plads til lidt større ting, som f.eks, beklædning eller fodtøj. Se alle duffel bags herunder.

Hvad i alverden er en Duffel Bag?

En duffel bag, er i korte træk en cylinderformet taske som er karakteriseret ved rummelighed. Duffelbags er ofte fremstillet i et slidstærkt materiale og med et vandafvisende ydre. Dens praktiske formåen sættes ofte over den æstetiske finesse. Navnet Duffel, kommer fra den Belgiske by af samme navn, hvor selve stoffet til taskerne i sin tid blev lavet. I dag, er Duffel Bagens egenskaber de samme, men der er nu også sket et par ændringer undervejs.

Tilbage i 1700-tallet, var en Duffel Bag oftest lukket via en snor, men i dag er de designet med både lommer, stropper og håndtag. På mange måder minder en duffel bag om en helt almindelig sportstaske, eneste forskel er, at den er det mere modstandsdygtig og kan i mange tilfælde rumme væsentlig mere.

Et klassisk Duffel-Design

Hvis vi skal kigge lidt på en klassisk Duffel Bags opbygning, så består den som regel af et stort hovedrum, samt et par mindre sidelommer. På den måde har du både plads til de større essentielle outdoor ting, samt de mindre uundværlige værktøjer og/eller redskaber. En Duffel Bag kan både fås som en skuldertaske eller en rygsæk. Nogle enkelte Duffel Bags kan sågar bruges på begge måder, så du alt efter terræn og rejseform, er garanteret 100% komfort under hele turen.

En Duffel Bag er også karakteriseret ved let tilgængelighed. Det skal være nemt lige at finde det du står og mangler. Ikke noget med avanceret lukninger eller snore der sidder i vejen – Det skal være lige til.

En Duffel Bag fås også i et utal af størrelser. Så hvad end du skal på jordomrejse eller bare på weekendtur, så er der en Duffel Bag, der kan rumme netop det, du ønsker at tage med dig. På en weekendtur i hytten kunne du bruge en 40 liters Duffel Bag, mens du på klatreturen sagtens kunne bruge en 130 liters.

Materialevalg

Som du kan fornemme, er der nærmest ikke det en Duffel Bag ikke kan rumme, og man fristes jo nærmest til at tænke, om en sådan taske ikke også har sine begrænsninger. Tja… Den eneste begrænsning vil vist være, hvis du skulle være kommet til at vælge den forkerte størrelse. Som nævnt tidligere, er en Duffel Bag uhyre slidstærk og er en af de mest praktiske tasker der findes på markedet.

En klassisk Duffel Bag er oftest lavet af kanvas. Men, størstedelen af vores udvalg hos Korsholm, er lavet af 900-denier-polyester materiale. Vi har nemlig et stort udvalg af Patagonia duffelbags, som er lavet af netop dette materiale. De er alle betrukket med et TPU-Coating, som gør dem holdbare og vandtætte. Du finder hos os også Duffel Bags fra Simms. Disse tasker er også blevet behandlet med en TPU-Coating og er produceret af 600D Polyester.

Duffel Bags kan altså være lavet af flere forskellige materialer. Fælles for dem alle er dog at de er robuste og rummelige.

Black Hole eller bare lommer?

Alt efter hvad du skal have med, er det vigtigt at overveje hvilken type af Duffel Bag du bør investere i. Mange Duffel bags har en enkelt udvendig lomme, men har du masser af småting, får du måske brug for lidt flere. Med et par indvendige lommer, kommer du let om ved dette lille problem. Nogle lommer er tætte, mens andre er lavet af mesh/net, så man let kan se hvad lommen indeholder. Syntes du alligevel ikke helt der er lommer nok, så kan du med lethed bruge mindre tasker i tasken. Eksempelvis mindre poser eller en pung til diverse småting, så som Patagonias Black Hole Cube.

Patagonias Duffel Bags

En af de førende producenter af Duffel Bags er naturligvis Patagonia. Ikke nok med at de som alle andre Duffel Bags er slidstærke og rummelige, så er de kendt for at være fremstillet af 100% genanvendte materialer. Patagonias Duffel Bags, er også kendt under navnet: Black Hole; fordi de som navnet antyder, er et stort sort hul, som du kan have alt dit habengut med i. Tasken ser måske ikke ud af meget på ydersiden, men dens indre kan nærmest virke uendeligt når først du begynder at pakke. Du finder The Black Hole Duffel Bag i et utal af størrelser. Lige fra weekendtasken på 40 liter, til de helt store på 100 liter. Ikke nok med at der er masser af størrelser at vælge imellem, så er der selvfølgelig også masser af forskellige designs. Lige fra det klassiske Fitz Roy design med det karakteristiske ørredmotiv, til en elegant sort taske eller måske en i farven Classic Navy.

En førsteklasses rejsemakker

En Duffel Bag er og bliver verdens bedste rejsemakker. Der er ikke det eventyr den ikke kan klare, ikke de udstyr den ikke kan rumme eller det uvejr, den ikke kan komme helskindet igennem. Hvad end du skal på weekendtur til storbyen, på fisketur i de norske fjelde, ud at klatre eller på jordomrejse, så står din Duffel Bag klar til at rumme lige netop det du skal have med. Mange af vores Duffel Bags her hos Korsholm, er designet med polstrede seler så du ikke går på kompromis med bærekomforten. En Duffel Bag er dog ikke velegnet til de lange vandreture, hvor det forventes at du skal bære din taske selv hele vejen. Men skal du eksempelvis på interrail, afsted i båd eller vandre korte ruter for at nå frem til åen eller bjerget, så er en Duffel Bag et godt valg. ”Meeeen” tænker du måske – ”det da død upraktisk ikke at kunne gå langt med min taske” Måske, men du vil med garanti finde din Duffel Bags mange andre egenskaber overskygger din tvivl. Du vil opdage, hvor nem den er at pakke, transportere og hvor sikker den er at opbevare dine ting i.

Vi står klar til at hjælpe

Hos Korsholm i Skjern står vi klar til at klæde dig på, til dit næste store eventyr. Så hvor end du skal hen, hvor længe du skal være afsted og hvad du nu engang skal have med, så har vi hos Korsholm med garanti den helt rette Duffel Bag til netop dine behov. Så kig forbi vores fysiske butik eller besøg os online og bliv inspireret til dit næste store eventyr.