100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagt waders

Mangler du et par gode waders til din tur på jagt? Så er du det rette sted. Herunder finder du udelukkende waders til jagt. 

Jagt waders

Her i kategorien finder du udelukkende jagt waders. Dette vil sige at alle waders i denne kategori kan bruges til jagt. Så hvis du hellere vil se hele vores sortiment af waders, kan du kigge i vores kategori under fiskeri, her kan bl.a. og finde neopren waders. Find dine jagt waders her hos Korsholm.

Generelt om vores jagt waders

Her i kategorien finder du som sagt hele vores sortiment af jagt waders. Her hos Korsholm har vi i mange år beskæftiget sig med både jagt og fiskeri, så vi har erfaring fra begge verdener, som vi kan bruge til at udvælge de bedste waders til jagt, så du får du nødvendige detaljer og funktioner, som f.eks åndbarhed og lommer. Her i kategorien kan du finde flere forskellige former og typer indenfor jagt waders, du kan f.eks finde nogle populære neopren waders til jagt fra mærker som f.eks Prologic. Så hvis du er på udkig efter nogle gode jagt waders, så er du kommet til det helt rigtige sted.