100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagt gummistøvler

Herunder finder du gode og velegnet gummistøvler til jagt. Udover jagt er disse gummistøvler selvfølgelig også gode til en masse andre udendørs aktiviteter. Så tjek vores gode udvalg ud nedenfor. 

Jagt gummistøvler

Her i kategorien kan du finde gummistøvler som er velegnet til jagt. Udover jagt så kan disse gummistøvler selvfølgelig også bruges til en masse andre udendørs aktiviteter, hvor man gerne vil holde sine fødder varme i det våde og kolde vejr. Find dine næste jagt gummistøvler lige her hos Korsholm.

Generelt om vores gummistøvler

Som sagt så finder du her hele vores udvalg af gummistøvler til outdoor og jagt. Blandt dette udvalg af gummistøvler til mænd og herre, kan du finde mange forskellige slags gummistøvler om det så er nogle høje gummistøvler som går op af skinnebenet eller nogle lave og korte gummistøvler som enten går til anklerne eller lidt over. Vores udvalg af gummistøvler består primært at skovens naturlige farver og du finder derfor mange gummistøvler i nogle dæmpede jordfarver som grøn, brun og sort. Vi har i vores kategori med gummistøvler mange forskellige kendte mærker indenfor gummistøvler, som f.eks Gummistøvler fra Seeland og Härkila. Seeland gummistøvler er for dem der ikke kender det nogle rigtig gode jagt gummistøvler, så hvis du leder efter nogle gummistøvler til jagt, så er de i hvert fald et rigtig godt bud. Her i kategorien med gummistøvler har vi selvfølgelig støvler i gummi til en fast lav og billig pris, og til tider har vi også en form for udsalg, hvor du engang imellem er heldig at kunne finde et godt gummistøvle tilbud. Her i kategorien kan du både finde gummistøvler med lynlås og uden lynlås eller måske søger du gummistøvler med for eller måske gummistøvler uden for, lige meget hvad du søger, så har vi det her i kategorien blandt vores tilpasset samling af gummistøvler. Her i kategorien finder du kun vores udvalg af gummistøvler til herre, hvis du hellere vil se vores udvalg til kvinder, kan du se vores kategori med gummistøvler dame. Udover de klassiske høje gummistøvler så kan du her også finde det der i nogle kredse bliver kaldt for gummistøvle sko, som er ligesom almindelige gummistøvler bare kortere eller lavere, men de kommer med nogenlunde de samme funktioner, om du så vil have dem med foer eller som en neopren gummistøvle. Vi forhandler mange kendte mærker, så du kan finde:

Grubs gummistøvler

Som er et relativt mindre kendt mærker der laver nogle super fede støvler, hvor du her i kategorien kan finde deres Snowline serie

Seeland gummistøvler

Dette er efterhånden en klassiker når det kommer til gummistøvler og du kan her i kategorien finde deres populære Countrylife serie samt Woodcock og Field.

Härkilä gummistøvler

Støvler fra dette mærker er også altid en hitter og du kan her på siden finde deres Orton serie.

Lacrosse gummistøvler

Vi har også et forholdsvis stort udvalg af Lacrosse gummistøvler hvor du kan finde både høje og lave modeller, som f.eks Alpha og Hampton.

Aigle gummistøvler

Vi forhandler også Aigle, hvor du kan finde en god gummistøvle fra deres Parcours 2 serie.

Kinetic gummistøvler

Vi har også støvler fra Kinetic, hvor du i denne kategori kan finde deres Hekla model.

Hvis du har brug for hjælp og vejledning til valg af gummistøvle, så er vi her hos Korsholm altid klar til at rådgive, så du kan finde en jagt gummistøvle, som passer lige præcis til dig.